Följ Bonnier Magazines & Brands

Youtube-stjärnan Clara Henry ny profil på Veckorevyn.com

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2013 16:32 CET

Clara Henry, 19, är Göteborgs-tjejen som med en av Sveriges största Youtube-kanaler och den egna talkshowen ”Med Clara Henry” på Kanal 5 Play, har tagit bloggvärlden med storm. Den 1 november flyttar hon sin blogg från Devote.se till Veckorevyn.com och blir därmed en av sajtens åtta profiler.

– Clara Henry är en riktig drömrekrytering. Hon är en otroligt rolig och vass bloggare (och Vloggare) och vi vet att hon är väldigt populär i VeckoRevyns målgrupp (kvinnor 18 – 25 år). Hon vågar prata om saker som många andra bloggare inte vågar dela med sig av och gör det alltid med skarp tunga och en stor portion humor. Jag ser Clara som ett perfekt komplement till våra övriga bloggare inom mode, skönhet och livsstil på Veckorevyn.com, säger Linnea Isaksson, webbredaktör på VeckoRevyn.

På Blog Awards 2013 kammade Clara hem priset för årets Vlogger (videobloggare). Hon har 143 467 prenumeranter på sin Youtubekanal, 67 000 följare på Instagram, 24 000 följare på Twitter och 12 000 fans på Facebook. Hon tror att anledningen till framgången är att hon vågar sticka ut.
– Min plan var aldrig att bli så här stor, men det är skitkul! Jag tror att jag utmärker mig på något sätt. Jag pratar till exempel väldigt öppet om mina åsikter om mens och jag bojkottar dagens outfit. Det känns inte som att så många av dagens internettjejer gör sånt, säger Clara Henry.

Veckorevyn.com har i snitt 160 000 unika besökare/vecka och på frågan om varför Clara väljer att flytta till just VeckoRevyn kommer svaret snabbt.
– Det var webbredaktör-Linnea som övertalade mig, haha. Men VR verkar vara en sån himla go sajt, jag brukar alltid läsa artiklarna som kommer upp på hemsidan och tycker att det är en skitbra sida för unga tjejer.

blogg.veckorevyn.com/claraslife kommer Clara att dela med sig av vad som pågår i hennes liv i form av listor, vloggar och roliga dagboksrapporter. Och det blir absolut INGET mode, säger hon.
– Mitt främsta mål är att det ska vara roligt att läsa min blogg, helst att folk ska skratta så högt och våldsamt att de trillar av stolen, en ROFL IRL (Rolling On Floor Laughing, In Real Life). Det tror jag dock aldrig jag har lyckats med. Jag har å andra sidan fått en tjej att, i sina skrattanfall, slå omkull ett glas vatten och paja sin dator. Överväger att skriva det på mitt CV.

För ytterligare information vänligen kontakta Linnea Isaksson, webbredaktör på Veckorevyn.com, 0765356811, linnea.isaksson@veckorevyn.com


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.