Följ Bonnier Magazines & Brands

Video-satsning på BT Digitala Medier

Pressmeddelande   •   Mar 14, 2014 13:00 CET

Bonnier Tidskrifter Digitala Medier har rekryterat Daniel Sjöholm, grundare av och chefredaktör för pryltidningen M3 och sajten M3.se, till en roll som videoproducent.

Daniel Sjöholm kommer att ansvara för att etablera och öka videoinnehållet på Bonnier Tidskrifters sajter, alltså bland annat alltommat.se, amelia.se, damernasvarld.se, mama.nu, veckorevyn.com och skönahem.com.
– Daniel är en mycket kompetent och digitalt erfaren person med erfarenhet av webbtv och videoproduktioner. Vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med Daniel, säger Peder Bonnier, Head of Digital på Bonnier Tidskrifter Digitala Medier. Vi är väldig entusiastiska över att kunna erbjuda våra läsare och kunder rörligt innehåll och Daniel är rätt person för uppdraget.

Daniel Sjöholm har startat och drivit varumärket M3, som vänder sig till läsare med ett passionerat intresse för prylar. På M3 har Daniel producerat videoinnehåll i tio års tid, och utvecklat såväl affären som innehållet. Innan dess jobbade han bland annat som produktionsledare i reklamfilmsbranschen.
Han börjar på Bonnier Tidskrifter måndagen den 17 mars.
– Det ska bli fantastiskt spännande att få vara med och bygga upp den satsning som Bonnier Tidskrifter Digitala Medier gör på video. Rörligt är ett härligt medium som har framtiden för sig och jag ser stor potential för video på den plattform som dessa varumärken utgör. Det är inspirerande att få börja jobba på en av de hetaste arbetsplatserna inom digitalt i Sverige, inte minst med tanke på den imponerande trafikutveckling som de här sajterna visat upp sista åren, säger Daniel Sjöholm.

För mer information, kontakta gärna:
Peder Bonnier, Head of Digital, 08 736 50 45, peder.bonnier@bt.bonnier.se


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.