Följ Bonnier Magazines & Brands

VeckoRevyn storsatsar – knyter till sig 8 influencers

Pressmeddelande   •   Maj 17, 2017 08:30 CEST

Veckorevyn.com har under de senaste månaderna drivit kampanjer och startat plattformen Röster, en plats där unga kvinnor ska få göra sina röster hörda. Nu fortsätter sajten att storsatsa och knyter till sig 8 influencers som ska blogga.

– Vi är så otroligt glada över att några av Sveriges absolut bästa influencers vill bli en del av Sveriges bästa tidning och sajt för unga kvinnor, säger Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn.com.

De nya bloggarna kommer även att bidra med material till VeckoRevyns sociala plattformar och tidningen.

– Vi märker ett stort intresse från influencers att även nå ut i printmedia. Och eftersom VeckoRevyn består av både magasin och digitala plattformar är det här en perfekt match för alla parter, säger Emelie Lindblom Carlsson, ansvarig redaktör på VeckoRevyn.

Från och med idag finns Michaela Hamilton, Andrea Hedenstedt, Mathilda Lundqvist, Moa Rönnbäck, MadebyW som drivs av Vendela och Vanessa Laukkanen, Ellinor Bjurström och Pillerpodden, som drivs av Emma Westas Rödin och Siri Strand, på Veckorevyn.com. Ellen Färnström börjar blogga den 1 juni.

– Jag älskar hur VeckoRevyn dagligen lyfter och peppar unga kvinnor och på så sätt skapar gemenskap och girl power, säger Andrea Hedenstedt om varför hon nu väljer att börja blogga för VeckoRevyn.

Förutom att blogga driver Andrea Hedenstedt tillsammans med Mathilda Lundqvist den framgångsrika podden "Mathilda och Andrea".

– De influencers som nu börjar hos oss är mångsysslare och kan göra allt från att skriva krönikor till att driva kampanjer, göra videos och podda. Det är precis så medievärlden ser ut idag och vi ser stor potential i vårt samarbete, säger Irena Pozar

Vill du veta mer? Kontakta Irena Pozar: Mobil: 070-536 65 01, Mail: irena.pozar@veckorevyn.com

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera