Följ Bonnier Magazines & Brands

Veckorevyn.com lyfter unga kvinnors röster i ny satsningen

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2017 10:57 CET

Unga kvinnor kommer att förändra och förändrar redan världen. De syns överallt och finns överallt. De dominerar sociala medier och sätter trender, men tröttsamma fördomar gör att unga kvinnor fortfarande måste kämpa för att få göra sina röster hördaDärför startar Veckorevyn.com nu satsningen ”Röster” – en plattform för unga kvinnor.

– Kvinnor exkluderas fortfarande från många rum i samhället och som Sveriges största sajt för unga kvinnor vill vi göra vad vi kan för att lyfta fram unga kvinnor och lyfta ämnen de brinner för, säger Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn.com

”Röster” kommer vara en del av Veckorevyn.com dit läsare kan skicka in längre insändare och debattartiklar.

– Insändare och debattartiklar är ingenting nytt, tvärtom. Men vi vill skapa en plattform där formen på texten inte spelar så stor roll, utan där kvinnors berättelser och åsikter är det som står i fokus, säger Irena Pozar.

Veckorevyn.com har med sin stora läsarkrets och närvaro i sociala medier möjlighet att lyfta fram åsikter, tankar och ideér och sätta dessa på agendan. Alla, oavsett ålder och kön, kommer kunna skicka in sina texter till ”Röster” men det är relevansen till det målgruppen brinner för som kommer avgöra om de publiceras eller inte.

– Vi brinner för unga kvinnor och vill använda Veckorevyn.com för att ge en röst till så många som möjligt, säger Irena Pozar.

Varje vecka kommer utvalda texter att lyftas i alla Veckorevyn.coms sociala kanaler. Först ut att publiceras på Röster är Youtube-stjärnan Therese Lindgren som skrivit om djurindustrin i Sverige.

För mer info, kontakta 
Irena Pozar, chefredaktör Veckorevyn.com, 08-736 50 14, irena.pozar@veckorevyn.com

För de som är sugna på att skicka in en text till Veckorevyn.com är det mejl till roster@veckorevyn.com som gäller!

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera