Följ Bonnier Magazines & Brands

VeckoRevyn blir månadsmagasin: Tjockare, mer lyxkänsla & mer läsning!

Pressmeddelande   •   Aug 19, 2011 10:14 CEST

Sveriges största tjejtidning VeckoRevyn blir från och med slutet av oktober ett månadsmagasin. Omläggningen från varannan veckas-utgivning till månadsmagasin innebär att VeckoRevyn tar steget och blir ett tjockare magasin med betydligt fler redaktionella sidor än i dag.

   – VeckoRevyn kommer att kännas lyxigare. Läsarna får definitivt ännu mer att sätta tänderna i – både inspirations- och innehållsmässigt, säger chefredaktör Linda Öhrn.

VeckoRevyn är i dag inte bara Sveriges mest lästa tidning för unga kvinnor. Det är också en av Sveriges största magasinssajter och Sveriges mest prestigefyllda blogg-event – VeckoRevyn Blog Awards.

   – I dag har vi tre starka ben att stå på, vilket är en otrolig fördel. Därför känns det naturligt att utveckla pappersmagasinet till att bli en produkt med mer läsning och fler sidor som ska räcka länge. Webben blir ännu mer den snabba kanalen där vi är riktigt dagsaktuella. Och genom våra events kan vi ge live-upplevelser i VR-anda.

VeckoRevyn kommer att få en ansiktslyftning i vinter och en rad nya, spännande profiler knyts till tidningen. Sajten Veckorevyn.com fick ny design i slutet av juni och Blog Awards har fått ny logga och kommer i år att breddas och vända sig till en större målgrupp än tidigare.

   – När vi startade Blog Awards var majoriteten av alla bloggare unga tjejer – i dag bloggar alla. För att Blog Awards ska fortsätta att vara Sveriges största bloggpris breddar vi därför åldern på de nominerade och ämnena i kategorierna, säger Linda Öhrn.

 Tidningens själ förblir dock densamma. VeckoRevyn är tidningen som står på den unga kvinnans sida.

   – Vi kommer att fortsätta att driva viktiga frågor och kampanjer som rör våra läsare, nu på ett ännu bättre sätt, i våra olika kanaler. Viktigt för VeckoRevyn är också den svenska förankringen, med en massa egenproducerat material. Där särskiljer vi oss verkligen från våra konkurrenter.

För ytterligare info kontakta:
Chefredaktör Linda Öhrn, 070-970 95 55.
Förlagsredaktör Ann Fredlund, Kvinna Livsstil, Bonnier Tidskrifter, 070-606 06 47.

 

VeckoRevyn – Sveriges starkaste varumärke för unga tjejer!
VeckoRevyn är Sveriges mest lästa tidning för unga kvinnor (Orvesto 2011)
100 000 personer (unika besökare, snitt 2011, Kiaindex) besöker veckorevyn.com varje vecka.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.