Följ Bonnier Magazines & Brands

Valerie Aflalo börjar blogga för Damernas Värld!

Pressmeddelande   •   Sep 10, 2013 14:30 CEST

Designern Valerie Aflalo, som med sitt klädmärke Valerie Stockholm vann Damernas Världs Guldknappen Läsarnas Pris 2013, flyttar nu sin välbesökta blogg till Damernas.se.

Under de senaste tre månaderna har läsarna kunnat följa Valerie på portalen Elsas Entourage, där bloggen på kort tid fått högt gensvar.
– Det känns jättekul att börja blogga på Damernas! Jag kommer att skriva om allt som inspirerar mig i min vardag men även i mitt jobb. Livet som mamma och designer i Stockholm, inredning, matlagning och resor. Jag kommer dessutom att ha en följetong om hur man skapar en kollektion, berättar Valerie Aflalo.

I sin blogg delar Valerie med sig av sitt liv som kläddesigner och mamma vilket innebär allt från måndagsfrukost till resor med familjen och galapremiärer. Framför allt bjuder bloggen på vackra bilder och härlig inspiration inom både mode och inredning då Valerie även har ett stort inredningsintresse och en passion för att ha det vackert omkring sig.

Bloggen kommer att leva vidare i samma inspirerande stil under Damernas Världs portal och försätter bland annat att bjuda på den påbörjade följetongen om hur ett plagg blir till från inspiration till färdigt konstverk!
– Med vackra fotografier, härlig modeinspiration och en inblick bakom kulisserna i designvärlden har Valerie en given plats bland våra bloggar. Vi är så glada att hon har valt att flytta till oss, säger Johanna Ewerbring, webbredaktör på Damernas.se

Du hittar Valeries blogg på Damernas Värld här: valerieaflalo.damernasvarld.se.

Läs intervju med Valerie Aflalo, vinnare av Guldknappen Läsarnas Pris, på Damernas.se.

För mer information, kontakta:
Johanna Ewerbring, webbredaktör Damernas.se
johanna.ewerbring@bt.bonnier.se
08 736 50 05

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.