Följ Bonnier Magazines & Brands

Unikt samarbete hyllar tidskriftsläsarna

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2014 13:00 CET

Sveriges ledande tidskriftsförlag genomför nu ett gemensamt projekt för att hylla tidskriftsläsarna och visa på tidskriftens betydelse. Initiativtagare till projektet är vd:arna på de ledande tidskriftsförlagen Bonnier Tidskrifter, Aller media, Egmont Publishing och Albinsson & Sjöberg.

Jag är intresserad, därför är jag intressant – så lyder mottot för det gemensamma projekt som Sveriges ledande tidskriftsförlag nu presenterar. Samarbetsprojektet inleddes under hösten 2014 och omfattar såväl kartläggning av svenskarnas intressen som utmärkelsen Sveriges mest intresserade.

– Det här är ett projekt som alla involverade förlag brinner för. Även om vi konkurrerar med varandra så har vi också ett och samma mål, nämligen att lyfta fram och synliggöra våra läsare. Utan dem så skulle tidskrifterna inte vara vad de är i dag, säger Mats Carleson, vd för Bonnier Tidskrifter.

Tidskriften – en symbol för passion
Sveriges mest intresserade
är en utmärkelse instiftad för att synliggöra och hylla Sveriges riktigt passionerade personer, de som brinner för sitt intresse – tidskriftsläsarna. I tävlingen medverkar närmare 70 olika titlar i jakten på att hitta den riktigt hängivna tidskriftsläsaren. Bland de medverkande titlarna återfinns allt från Kalle Anka, Bilsport och Vagabond, till M-magasin och Allers.

– Tidskriften är en symbol för vår identitet och vad vi är intresserade av. Vi vill med detta projekt visa hur viktiga våra intressen är för oss och hur viktig tidskriften är för våra intressen, säger Bodil Ericsson Torp, vd för Aller media.

Samarbetet löper under 2014-2015. Sveriges mest intresserade person offentliggörs i mars 2015. För mer information om Sveriges mest intresserade besök: sverigesmestintresserade.se


För mer information, vänligen kontakta:

Agneta Ljungman, Kommunikation-och reklamchef Bonnier Tidskrifter
E-post: agneta.ljungman@bt.bonnier.se
Tfn: 076-535 68 50

Om de medverkande parterna:

Bakom projektet står Sveriges ledande tidskriftsförlag; Bonnier Tidskrifter, Aller media, Egmont Publishing och Albinsson & Sjöberg, samt Tidsam som är Sveriges största tidskriftsleverantör. För mer information om de medverkande parterna vänligen besök:
www.bonniertidskrifter.se, aller.se, www.egmontpublishing.se, www.fabas.se, www.tidsam.se.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00.
Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.