Följ Bonnier Magazines & Brands

Två Guldblad och fyra Silverblad till Spoon

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2011 10:47 CEST

I går kväll prisades vinnarna i Guldbladet, Sveriges största tävling i redaktionell kommunikation, på Operaterassen. Spoon fick 2 Guldblad och 4 Silverblad!

Guld för Clas Ohlsons Fixa Själv som bästa Nykomling med motiveringen:
"En tidning som på ett inspirerande, metodiskt, och lekfullt sätt  tipsar och förklarar hur kunderna bäst använder företagets produkter.  Resultatet blir en tidning som både säljer lösnummer, säljer annonser och kraftigt ökar försäljningen i företagets butiker. Tre rätt av tre möjliga."

Och guldblad för Axel Johnsons bok om Drivkrafter med motiveringen:
"Den här boken vill kommunicera uppdragsgivarens värderingar – för att bygga en intern företagskultur i en verksamhet med en lång historia fylld av olja, asfalt, mörka kostymer och strama herrar med imponerande titlar. Nu är dock tiden en annan. Läsaren möts av en konsekvent och rapp form som återkommer även i annan kommunikation, snygga bilder och ett omsorgsfullt fokus på medarbetare i vardagen. Genom storytelling får vi lära känna bland annat Linnéa, Karolina och Arja och därigenom också en koncern med många olika verksamheter och inte bara Axel Johnsons drivkrafter."

4 Silverblad fick Spoon för SATS iPhone App (bästa mobila kommunikation), Axel Johnsons Årsredovisning, Axel Johnsons kortfilmer om drivkrafter och STIM-Magasinet (bästa medlems/organisationstidning).

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.