Följ Bonnier Magazines & Brands

Tungt modenamn till Damernas.se

Pressmeddelande   •   Dec 04, 2012 13:00 CET

Damernas.se har vuxit explosionsartat de senaste åren och nominerades tidigare år i kategorin Årets Tidskrift Digitala Medier på Tidskriftsgalan 2012. Nu är vi stolta över att kunna presentera en ny DV-bloggare: Sania Claus Demina.

Sania Claus Demina är en av Sveriges mest färgstarka modebloggare och trots att hon endast bloggat i två år har hon gjort sig ett stort modenamn. Hon kommer att bjuda på sin personliga stil i form av fina bilder och egenproducerade videoklipp som hon kallar ”Style In Motion”.
Läsarna får även hänga med henne ut i världen, kika in i hennes garderob och ta del av annan härlig inspiration.
Hon kommer, förutom att blogga, även att dyka upp både på Damernas.se som moderedaktör samt i Damernas Värld och DV Mode.

– Det känns helt fantastiskt att vara en DV-bloggare. Jag har läst och följt Damernas Värld sedan barnsben och att vara en del av Skandinaviens största modemagasin är inte fy skam, säger Sania Claus Demina.

– Vi har länge haft ögonen på Sania, som vi tycker är en av Sveriges mest intressanta och unika modebloggare, så vi är väldigt glada att få hit henne till DV, säger Terri Herrera Eriksson, redaktionschef på Damernas Värld.

För ytterligare information och intervjumöjligheter, vänligen kontakta:
Aida Boric, chefredaktörsassistent på Damernas Värld
08-736 50 37
aida.boric@dv.bonnier.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.