Följ Bonnier Magazines & Brands

Tjock större än King redan första veckan

Pressmeddelande   •   Mar 14, 2013 14:00 CET

På en vecka har Tjock.se fler unika webbläsare än King och fler sidvisningar än Café. Funktionen att tycka till om artiklarna genom att göra dem tyngre eller lättare har använts över 23 500 gånger.

Förra tisdagen, den 5 mars, hade Tjock.se premiär och redan den första veckan är sajten större än King på nätet. Tjock har 11 procent fler unika webbläsare (32 676 mot Kings 29 235) och 43 procent fler sidvisningar än King (267 078 mot 186 629).
– Det här är ett fantastiskt bevis på att det vi gör är efterlängtat! Att vi även slår Cafe.se i antal sidvisningar (12,4 procent fler under perioden) visar att man verkligen vill läsa det vi skriver om, säger Roger Åberg, chefredaktör för Tjock.

De höga besökssiffrorna uppnåddes på kort tid och allt tyder på att de kommer att hålla i sig.
– Det här är trafik som vi kommer att ha fortsättningsvis och vi ser tydligt att vi redan börjar få stammisar, säger Roger Åberg. Vi märker det så klart på stabila besökssiffror men även på antalet kommentarer och viktningar av artiklar – över 23 500 gånger har det tyckts till om våra artiklar.

Under första veckan...
… handlade några av de populäraste artiklarna på Tjock.se om Ikeas nya kökssystem, en spa-lösning, en mjölkfri glass, en brandvarnare och ett par barnskor.
… har vi hunnit testa två olika hamburgare, en chokladkaka, en bil, hela Systembolagets sortiment av påsköl och en parfym.
… har Café.se publicerat 10 nyheter, Kingmagazine.se 9 nyheter och Tjock.se 91 nyheter.

Mätningen av Tjock är gjord måndag 4 mars till söndag 10 mars med Google Analytics, övriga siffror hämtade från KIA-index. Tjock kommer att finnas på KIA-index fr o m april och då mätas av SIFO.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.