Följ Bonnier Magazines & Brands

Tjock.se har större räckvidd än Cafe.se

Pressmeddelande   •   Jul 01, 2013 13:50 CEST

Bonnier Tidskrifters nya livsstilsvarumärke Tjock.se har efter bara tre månader fått större räckvidd än sina största konkurrenter.

Efter en smakstart för Tjock.se den 5 mars fick varumärket snabbt större räckvidd än Kingmagazine.se. Tjock har nu även passerat Cafe.se, enligt KIA-index v 23-25/2013.

Tjock har haft en stabil trafik under hela våren och början på sommaren.
– Vi har en fantastisk målgrupp, produkten börjar ta form, vi är slutsålda och har redan haft en del roliga samarbeten så det kunde verkligen inte ha börjat bättre, säger Roger Åberg, chefredaktör för Tjock.

Redan nu har förberedelserna inför hösten startat, bland annat arbetar Tjock-redaktionen febrilt för att hitta fler fantastiska skribenter.
– Våra läsare gillar mixen så vi ser fram emot att få in fler kunniga skribenter kring massor av spännande ämnen. Vi har väldigt mycket kvar att ge och hoppas att Café och King kan ge oss en match i höst – det är vår målgrupp värd!

Frågor?
Kontakta Roger Åberg på 0735 317010.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.