Följ Bonnier Magazines & Brands

Therese Nilsson och Rebecka Edgren Aldén förstärker Bonnier Tidskrifters annonsavdelning

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2016 13:40 CEST

Bonnier Tidskrifter förstärker sin contentavdelning för att utveckla och vässa en redan stark annonsaffär. Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och chefredaktör mama och Family Living, rekryteras som konceptansvariga.

Bonnier Tidskrifter når varje månad över hälften av landets kvinnor genom marknadsledande varumärken såsom Damernas Värld, Sköna hem och Allt om Mat.

– Vi är dessa kvinnors val som mediekanal när det gäller inspiration, guidning och avkoppling, säger Andreas Sandin, annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter.

En tydlig trend på mediemarknaden i dag är relevans, att kommunicera rätt innehåll till rätt målgrupp, i rätt miljö och vid rätt tillfälle.

– Här är Bonnier Tidskrifter långt framme med vår Creative- och produktionsavdelning som jobbar med allt från native (text och rörligt), podd, annonser (print och digitalt), bloggar och event, fortsätter Andreas Sandin.

Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och innan dess chefredaktör på mama och Family Living, rekryteras nu och blir konceptansvariga för att både utveckla och vässa en redan stark annonsaffär.

– Jag har jobbat länge på Bonnier tidskrifter med många olika magasin, och vet hur otroligt starka varumärken vi har – och framför allt, hur nära relation vi har med våra läsare, oavsett hur vi kommunicerar med dem, i tidningen, digitalt, i sociala medier, på resor eller event. Det känns fantastiskt kreativt och kul att få utveckla nyskapande sätt att tillsammans med annonsörerna kommunicera med den här starka målgruppen, säger Rebecka Edgren Aldén.

Therese Nilsson:

– För att kunna utveckla lyckade koncept som är givande både för målgruppen och kunden, krävs starka varumärken. Därför ser jag en otrolig potential i Bonnier Tidskrifter och det ska bli väldigt spännande att både förvalta och utveckla konceptavdelningen.

– Med Therese och Rebecka som konceptansvariga ser vi till att vi på bästa sätt kan kombinera kreativa annonslösningar med sådant som fungerar i våra redaktionella miljöer. Kombinationen är det som säkerställer resultat och effekt, säger Andreas Sandin, annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter och fortsätter:

– Att förmedla det man vill berätta på ett sätt som målgruppen verkligen vill ta till sig är ett hantverk. Jag är stolt och glad över att få välkomna Rebecka och Therese till vårt starka team!

För frågor, vänligen kontakta:

Andreas Sandin, annonsdirektör Bonnier Tidskrifter: andreas.sandin@bt.bonnier.se, 070-620 12 93.
Therese Nilsson, konceptansvarig Bonnier Tidskrifter: therese@perfectdaymedia.se, 072-567 67 77.
Rebecka Edgren Aldén, konceptansvarig Bonnier Tidskrifter: rebecka.edgren-alden@dv.bonnier.se, 070-841 42 53.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.