Följ Bonnier Magazines & Brands

Teknikens Värld snabbt ut i nya Windows Phone

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2012 10:19 CET

Teknikens Värld är först ut i ett större samarbete mellan Bonnier, Microsoft och Nokia. När Nokia lanserar telefoner med Windows Phone i Sverige har Teknikens Värld redan en app klar för nedladdning.

Teknikens Världs app med de senaste motornyheterna är bläddervänlig och utnyttjar pekskärmens möjligheter till intuitiv navigering.
– Användarna kan snabbt bläddra mellan nyheterna från bilvärlden, samtidigt som det är lätt att behålla överblicken. Windows Phone passar perfekt till vårt redaktionella material, säger Daniel Frodin, chefredaktör på Teknikens Värld.

Lagom till Nokias lansering av nya telefoner i Sverige finns applikationen till nedladdning i Windows Phone Marketplace.
– Våra läsare är inte bara bilälskare utan också teknikälskare, därför är det roligt att just vi är först ut i de nya telefonerna, säger Daniel Frodin.

Snart kommer Teknikens Världs app också att finnas förinstallerad på Nokias telefoner i Sverige, tillsammans med ett fåtal andra svenska appar.

Appen är det första resultatet av ett samarbete mellan Bonnier, Nokia och Microsoft kring innehåll i de nya telefonerna. Bonnier Digital har, tillsammans med Microsofts svenska partner Spree, tagit fram en teknisk lösning som gör det enkelt för fler Bonnier-titlar att snabbt komma ut med appar för det nya operativsystemet. Ett flertal appar är planerade under 2012.

För mer information, kontakta:
Daniel Frodin, chefredaktör Teknikens Värld
08 736 58 90, daniel.frodin@teknikensvarld.se

Kommentarer (1)

    Hej Patrik!
    En version för UK och US är på gång, kommer inom kort.

    - Daniel Frodin - 2012-01-31 13:41 CET

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.