Följ Bonnier Magazines & Brands

Tailsweep skapar Sveriges största nätverk med influencers inom mat

Pressmeddelande   •   Mar 10, 2017 09:27 CET

Bloggar är en av de största inspirationskällorna till matlagning och bakning. Tailsweep breddar nu sin position på marknaden genom att signa fyra stora matbloggar och blir därmed marknadsledande inom matsegmentet med en räckvidd på över en halv miljon matintresserade besökare i veckan.

I samband med att Tailsweep gått samman med Bonnier Tidskrifter riktas stort fokus på att stärka upp i alla vertikaler. I dagsläget har Bonnier Tidskrifter och Tailsweep över 250 influencers tillsammans och i dagarna har Tailsweep utökat genom att signa upp ytterligare fyra av Sveriges största matbloggar.

- I veckan blev det klart att Zeinas Kitchen, Jävligt gott, Lindas bakskola och Landleys Kök blir en del av oss. Vi ser alltid till att de influencers vi signar upp håller hög kvalité och är engagerade influencers som har förmågan att skapa intressant innehåll på flera plattformar säger Daniel Troyse, Head of Influencer på Tailsweep.

Bloggarna som värvats till Tailsweep är riktiga tungviktare i branschen: Zeinas kitchen - utsedd av Mitt Kök till en av Sveriges bästa matbloggare. Jävligt gott är en av Sveriges största vegobloggar. Lindas bakskola är Sveriges största bakblogg och Landleys kök är en av Sveriges största matbloggar.

- Jag blev en del av Tailsweep för att stärka mitt varumärke och nå ut till ännu fler med budskapet att vegetarisk mat kan vara enkelt att laga och dessutom vara jävligt gott. Jag ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med roliga projekt och satsningar framöver, säger Gustav Johansson på Jävligt gott.

Tailsweep och Bonnier Tidskrifter har en total räckvidd på 5,5 miljoner unika besökare i veckan och har nyligen gått ut med en 100%-nöjd-kund-garanti där Bonnier Tidskrifter och Tailsweep utlovar tryggare samarbeten med influencers och säkerställd kvalité för annonsörer. Bonnier Tidskrifter genomför även mat- och livsmedelsundersökningar varje år med deras läsare, bland annat för att se till att värva bloggare med rätt inriktning och skapa rätt innehåll i magasinen och i deras digitala kanaler.

Fler bloggare inom Bonnier Tidskrifters och Tailsweeps matsegment är: Kryddburken.se, Vardag.nu, Rawfoodbyerica.se, Homemade Stockholm by Cecilia, Ploppes table, Fredriks Fika, Susanne Ribbing, Jessica Frej, Fridas bakblogg med flera.

Bonnier Tidskrifter har även flera stora varumärken inriktade på mat och dryck: Allt om mat, Lantliv mat och vin, Hembakat och Allt om vin. Mat är även ett centralt ämne hos flera av de stora livsstilsvarumärkena som amelia, Tara, Damernas Värld, mama, M-magasin, Vi föräldrar, Family Living, Lantliv med flera.

För mer info, kontakta:

Daniel Troyse, Head of Influencers Tailsweep, 070 647 47 12, daniel.troyse@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy