Följ Bonnier Magazines & Brands

Swegmark of Sweden startar samarbete med Amelia Adamos M-Magasin

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2011 09:52 CEST

PRESSMEDDELANDE 14 april 2011

Finns ett bäst-före-datum på kvinnokroppen? 

Det finns få modeller som är över 50 år inom modeindustrin. Varför frågar sig M-Magasin och underklädestillverkaren Swegmark of Sweden? Nu genomför de tillsammans en tävling där de efterlyser kvinnor som är 50+ och som vill arbeta som underklädesmodell.

– Det är viktigt att kvinnor vågar visa att deras kroppar inte är perfekta i alla år – som en motbild till herrtidningarnas perfektionistiska unga kvinnoideal. Våra läsare består just av den målgruppen, inte perfekta men just därför så vackra. Det vill vi uppmana våra läsare att våga visa, säger Amelia Adamo, chefredaktör för M-Magasin.

Tävlingen utmanar alla kvinnor som är 50+ att bli en bra förebild för andra kvinnor och visa att de är vackra, sexiga och stolta samt vara med och visa det.

- Vi har tröttnat på de förljugna och överdrivet magra modellbilder på mycket unga kvinnor som vi dagligen matas med. Här har vi som modeföretag ett stort ansvar och här vill vi göra en markering. Därför samarbetar vi nu med Amelia Adamo och M-Magasin som står för samma åsikter.  Tillsammans söker vi efter naturliga, fräscha kvinnor som är stolta över sin kropp och vill stötta andra att också vara det, säger Monica Sjösvärd, affärsområdeschef för Swegmark of Sweden.

Tävlingen presenteras i nästa nummer av M-magasin som når prenumeranterna onsdag den 13 april och finns i butik den 14 april. Sista anmälningsdag är 10 maj.

Vinnaren får vara Swegmark of Swedens modell i M-magasin, en helg på Avalon hotel i Göteborg för vinnaren och en vän och underkläder för ett helt år till ett värde av ca 4000 kr. Vinnaren får även ta med en väninna på höstens lyckokryssning med M-magasin den 23–24 oktober.

För mer information hör av dig till:
Monica Sjösvärd, affärsområdeschef för Swegmark of Sweden
Tel 0705 98 27 69 Mail: monica.sjosvard@swegmark.com

För frågor angående M-Magasin eller kontakt med Amelia Adamo:
Kontakta Agneta Ljungman, marknadschef för M-magasin. Tel: 0765 356850 

M-magasin är ett livsstilsmagasin för kvinnor 50+ och grundades 2006 av Bonnier Tidskrifter och Amelia Adamo.

M-magasin är gjord för kvinnor som befinner sig i en ny spännande livsfas. M vill uppmuntra och inspirera mappiekvinnan och fokuserar på hennes unika frågor. Mappie står för – Mature. Affluent Pioneering People (Mogen Attraktiv Pionjär). 

Upplaga: 87.800 (TS 2010 Helår) Räckvidd: 147.000 (Orvesto Konsument 2010 Helår)Utkommer: 15 nr/år  Priser: Årets Tidskrift 2009, Årets Nya Tidskrift 2006.  Läs mer på: www.m-magasin.se

 

H. Swegmark Fabriks AB grundades 1937. Det gör dagens Swegmark of Sweden AB till en av Sveriges äldsta behåtillverkare. Swegmark of Sweden ingår i företagsgruppen Swegmark Invest AB tillsammans med underklädesföretagen Abecita AB med varumärkena Abecita, Salming Underwear samt SIA New Rosme i Riga i Lettland. Huvudkontoret ligger i Borås. Koncernen har idag cirka 450 anställda. 40% av Swegmark of Swedens produkter går till exportmarknader. Swegmark of Sweden är miljöcertifierade sedan 1998 och företaget var den första underklädestillverkaren i Norden som har Fair Trade certifierade produkter i sortimentet. Målet är att vara bäst på att tillverka underkläder för kvinnor som ställer särskilt stora krav på funktion och passform. Swegmark of Sweden tillverkar mjuk-, sport-, protes-, amingsbehåar samt gördlar och korsetter och finns att köpa hos välsorterade detaljister. Läs mer på: www.swegmark.se

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.