Följ Bonnier Magazines & Brands

Succémässan är tillbaka – nu släpps biljetterna till Alla älskar Hembakat

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2017 12:51 CET

Förra året ville många se Roy Fares baka på den stora scenen.

Mässan Alla älskar Hembakat är en inspirerande mötesplats för bakentusiaster. 

I mars 2018 arrangerar tidningen Hembakat åter en bakmässa på Fyrishov i Uppsala.

Den 24–25 mars 2018 är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare, proffs och glada amatörer. Alla älskar Hembakat är en inspirerande mässa som vänder sig till alla som tycker om att baka.

För andra gången anordnar Hembakat, Sveriges största baktidning, en mötesplats som går helt i bakningens tecken.

– Jag är så lycklig över att vi åter igen står som värdar för vår egen bakmässa. Vi är tillbaka i Uppsala men den här gången har vi större yta och på programmet finns spännande kurser, ännu fler inspirerande bakkändisar och många spännande överraskningar som vi kommer att släppa inom kort, säger Eva Nordlinder, chefredaktör för Hembakat.

Det blir en helg med aktiviteter, rolig shopping och inspirerande föreläsningar, kurser och nybakat bröd. Dessutom kommer bakprofilerna Roy Fares, Sébastien Boudet, Linus Larsson, Dorotea Malmegård, vinnaren av Hela Sverige bakar 2017 och Frida Leijon med flera ge sina bästa baktips på stora scenen.

Nya inslag på mässan är kurser som: Gör business av din bakning (för alla som drömmer om att starta eget), Koka egen lakrits och Börja blogga – tjäna pengar (bli en framgångsrik bakbloggare).

När den första mässan gick av stapeln 2016 besöktes den av 5 500 personer.

– Det blev proppfullt redan när vi öppnade på lördagen. Därför har vi bredare gångar och större yta den här gången. När Roy Fares var på scenen var det som en rockkonsert med publik som stod och satt överallt, säger Eva Nordlinder.

Alla älskar Hembakat äger rum den 24–25 mars 2018 på Fyrishov i Uppsala.

Öppettider är 10–18, båda dagarna. Biljettpriset är 195 kr och 350 kr för en tvådagarsbiljett. Det finns även uppgraderade entrébiljetter som VIP Guld och VIP Diamant.

Förköp biljett: https://invajo.com/l/4pK4yRWaoj

Kontakt för mer information:

Ulrica Forsman, Senior Project Manager Events, 076-535 66 39, ulrica.forsman@mag.bonnier.se

Kontakt för intervju och bilder:

Eva Nordlinder, chefredaktör Hembakat, 08-736 51 14, eva.nordlinder@tidningenhembakat.se

Om Hembakat
Tidningen Hembakat är Sveriges största baktidning. Det första numret gavs ut julen 2009 och blev genast en succé. Nu kommer tidningen med 9 nummer om året. Hembakat är framgångsrik även digitalt med snart 260 000 följare på Facebook och en välbesökt sajt, Tidningenhembakat.se.

Hembakat ingår i förlaget Bonnier Magazines & Brands. 

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.