Följ Bonnier Magazines & Brands

Styleby lanserar internationell modesajt

Pressmeddelande   •   Apr 07, 2016 09:00 CEST

Bonnier Tidskrifters modemagasin Styleby lanserar en ny, engelskspråkig sajt den 19 maj. ”Styleby.nu ger dig kvalitativ modeinspiration online – oavsett var du kommer ifrån”, säger chefredaktör Jonna Bergh.

Modemagasinet Styleby firade nyligen fem framgångsrika år. Den 19 maj lanseras Styleby.nu där magasinets stilsäkra, högkvalitativa innehåll får en digital motsvarighet. Chefredaktör Jonna Bergh:

– Våra kunder, läsare och annonsörer, har länge efterfrågat Styleby online och vi är glada över att äntligen kunna möta det behovet. Styleby.nu ska ge modeintresserade kvinnor en tydlig och kvalitativ källa till inspiration där kunskap, det noga utvalda, de personliga valen och spännande modepersonligheter alltid är i fokus. Precis som i magasinet läggs stor vikt vid hållbarhet och mångfald.

Styleby.nu kommer att produceras på engelska. Den riktas i första hand till den skandinaviska marknaden, men ska bemöta det växande intresset för Styleby internationellt.

– Då Styleby går online 2016 så skulle allt annat än en engelskspråkig sajt kännas omodernt. Modevärlden blir ju inte direkt mindre global, och för de yngre läsarna är det redan en självklarhet att mediaintaget online sker främst på engelska, säger Jonna Bergh.

Linnéa Isaksson, som har tagit Veckorevyn.com till stor framgång, återfinns som redaktör för Styleby.nu.

– Styleby har länge varit ett favoritmagasin tack vare den osvikliga fingertoppskänslan, den internationella känslan ochdethögkvalitativa innehållet. Att få förvalta detta digitalt ska bli oerhört spännande. Marknaden och inte minst tekniken är definitivt redo för ökad kvalitet digitalt – timingen är helt perfekt, säger hon.

Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter:

– Jag är övertygad om att såväl läsare som annonsörer kommer att älska Styleby.nu. Styleby-teamet har gjort ett fantastiskt jobb med sajten, som definitivt kommer att fylla ett hål för den extremt medvetna och modeälskande kvinnan som älskar att få en högkvalitativ sajt med en stor passion och kunnighet inom mode, skönhet och hållbarhet.

För mer information, vänligen kontakta:

Jonna Bergh, chefredaktör och ansvarig utgivare, 08 736 56 20, jonna@styleby.nu

Frida Boisen, digital chef, 070 300 27 40, frida.boisen@bt.bonnier.se

Linnea Isaksson, redaktör, 08 736 53 15, linnea.isaksson@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.