Följ Bonnier Magazines & Brands

Nylanserad Damernas.se med nya bloggare

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2013 08:00 CET

Damernas Värld, Sveriges största modetidning, tar ett stort steg och går över till en mobilanpassad sajt. Samtidigt rekryteras två populära bloggare.

I samband med nylanseringen presenteras två nya bloggare på Damernas Värld: Jenny Warsen flyttade över sin populära matblogg redan den 1 december och Anna Åberg tar med sig sin framgångsrika inredningsblogg Starwoman till Damernas Värld den 1 januari.
– Vi är redan starka som mode- och skönhetsportal och genom rekryteringen av Jenny och Anna kan vi nu erbjuda våra läsare fler av de ämnen som redan finns i tidningen. Det ska bli väldigt roligt att se Damernas.se växa tillsammans med dem och våra redan befintliga bloggare, säger Johanna Ewerbring, webbredaktör på Damernas Värld.

Under hösten flyttade även modedesignern Valerie Aflalo sin blogg till Damernas.se och sedan tidigare bloggar Martina Bonnier, Charlotte Perrelli, Emma Wiklund, Sania Claus Demina och Therése Hallberg på Damernas.se. Sajten har i dag 85 000 unika besökare per vecka och har senaste året ökat läsekretsen online med över 25 procent.
– Genom satsningen gör vi sajten ännu bättre för de läsare som surfar via mobilen, vi kommer att kunna erbjuda mer inspiration genom två nya fantastiska bloggare, fortsätter Johanna Ewerbring.

Damernas.se vill ligga i framkant för såväl läsare som annonsörer, som ska kunna känna sig trygga med att deras exponeringar får samma starka effekt på en smartphone eller surfplatta som på datorn.
– Vi fortsätter vår lansering av sajter på Sveriges bästa annonsmiljö – oavsett plattform. Vi har under året sett en osannolik efterfrågan på våra marknadsledande annonsformat i mobilen och på webben och det är fantastiskt att nu kunna erbjuda samma möjlighet för landets ledande modesajt, säger Peder Bonnier som är ansvarig för den digitala verksamheten på Bonnier Tidskrifter.

Damernas.se är Bonniers första titel som helt lanseras på Wordpress plattform, med en responsiv sajt som ger både läsare och annonsörer en marknadsledande upplevelse – för både displayannonser och native advertising.
– Vi har valt att fortsätta vår utveckling på Wordpress för att det är en plattform under fortsatt stark utveckling, där det finns gott om skickliga utvecklare lokalt och där communityn kring plattformen är helt utan motstycke i världen. För oss handlar det om att göra bra sajter för såväl läsare, annonsör som redaktör – och det gör vi bäst på Wordpress, säger Fredrik Strömberg, Creative director på Bonnier Tidskrifter.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johanna Ewerbring, webbredaktör på Damernas.se, 076-000 54 05, johanna.ewerbring@bt.bonnier.se

Robert Brännström, ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifter Digitala Medier, 076-535 56 64, robert.brannstrom@bt.bonnier.se


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.