Följ Bonnier Magazines & Brands

Stina Nilssons oväntade hemliga vapen inför OS-guldet

Pressmeddelande   •   Feb 13, 2018 20:25 CET

Ulrika Falk är chefredaktör på Bonnier Korsord. Nu i OS-tider syns både Stina Nilsson och Charlotte Kalla på varsitt omslag av Bonnier Korsords titlar.

Svenska skidlandslaget älskar att lösa korsord – framför allt Stina Nilsson, aktuell med ett rykande färskt OS-guld i sprint. Inför OS blev Bonnier Korsord, som i år storsatsar med rekordmånga utgåvor, kontaktade av landslagstränaren Lars Selin.

– Han bad om kryss med skidtema till längdskidåkarna, och det fixade vi såklart, säger Monika Stålberg, redaktionschef på Bonnier Korsord.

Det var under skidlandslagets uppladdningsläger i Japan som tränaren Lars Selin mejlade Bonnier Korsord och bad om kryss med frågor om skidsport som han kunde ge till laget.

– Vi hade redan flera olika kryss med skidtema ute, så vi satte ihop dem och skickade till skidåkarna. Det blev uppskattat, de svarade med ett stort tack, berättar Monika Stålberg, redaktionschef på Bonnier Korsord.

Nu under OS syns både Stina Nilsson och Charlotte Kalla på varsitt omslag av Bonnier Korsords titlar, Kors & Tvärs och 39 kryss. Stina Nilsson prydde Kors & Tvärs omslag även förra vintern, vilket uppmärksammades i en artikel i Aftonbladet eftersom hon blev så glad.

”Jag var så nöjd, sååå nöjd! Jag älskar korsord” sa hon bland annat.

Även i Svd berättar guldmedaljören om sin korsordspassion:

”Jag har med ganska många faktiskt, och framför allt sådana där jättekorsord som jag tänker sätta upp på väggarna i sällskapsrummen, så att vi kan lösa dem tillsammans.”

Och det är inte bara skidlandslaget som gillar Bonnier Korsord. I år storsatsar Bonnier Korsord med rekordmånga utgåvor, och står för drygt 50 procent av den svenska korsordsmarknaden.

– Vi är väldigt offensiva och kommersiella, och kommer hela tiden ut med nya produkter. Vi har allt från jätteenkla barnkryss till supersvåra korsord som passar akademiker, säger Ulrika Falk, chefredaktör för Bonnier Korsord.

I vår släpps flera nya titlar, bland annat den helt nya tidningen Sverigekrysset.

För mer information, kontakta Ulrika Falk: ulrika.falk@mag.bonnier.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://bonnier-tidskrifter.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.