Följ Bonnier Magazines & Brands

Skönahem.com slår All Time High

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2013 11:35 CEST

Aldrig tidigare har så många läst Skönahem.com. Vecka 37 hade sajten 92 000 unika besökare, vilket gör Skönahem.com till den största inspirationssajten i inredningssegmentet.

Det senaste året har varit spännande för Skönahem.com. Sajten har fyrdubblat räckvidden på tolv månader och kan nu titulera sig den största inspirationssajten inom inredningssegmentet (källa: KIA index).
– Vi har lyssnat på läsarnas behov och skapat en produkt som möter upp till våra besökares intresse för inredning. Det här är ett kvitto på att vi lyckats med det, säger redaktör Cecilia Öhrn.

Skönahem.com erbjuder ett unikt innehåll i form av vackra och inspirerande hem dokumenterade av professionella inredningsfotografer. Förutom inspiration, utmärker Skönahem.com sig med en hög uppdateringsfrekvens samt ett brett innehåll som strävar efter att försöka besvara besökarens frågor kring inredning, trender och gör-det-själv.
Under året har också några av de vassaste inredningsbloggarna knutits till sajten, bland annat Add Simplicity, Helt Enkelt och trädgårdsbloggen Blomsterverkstad.

Skönahem.com har funnits sedan 2001. Ansvarig utgivare är Robert Brännström och redaktör är Cecilia Öhrn.

För mer information, kontakta:
Robert Brännström, 08 736 50 78
robert.brannstrom@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.