Följ Bonnier Magazines & Brands

Sköna hem utser Sveriges snyggaste kök

Pressmeddelande   •   Nov 21, 2012 10:52 CET

Svenskarna älskar verkligen sina kök, och lägger varje år enorma summor på att renovera och installera nya kök. Men hur ser Sveriges snyggaste kök ut egentligen?

Det är Sköna hem mycket nyfikna på och utlyser nu en tävling där tidningen dammsuger Sverige på de läckraste köken i landet, för att kunna kora Sveriges snyggaste kök.
Vi ser ett stort och växande intresse av att vilja inspireras av andras hem och se vilka lösningar och materialval de gjort, säger chefredaktör Claes Blom. Köket är den plats där mina läsare drömmer om att spendera mer tid och ett härligt inrett kök är en förutsättning för att den drömmen ska kunna gå i uppfyllelse.

Att delta i tävlingen är enkelt, du laddar upp en bild av ditt kök på Skönahem.com där läsarna slutligen kommer att rösta fram tio finalister. Ur denna grupp röstas sedan en vinnare fram av en jury under ledning av chefredaktör Claes Blom.

Skönahem.com finns all information och här samlas också alla inlämnade bidrag för beskådning för läsarna.
– Många läsare är igång och planerar nästa års köksprojekt och här får man en chans att inspireras av läsarnas bilder, säger Cecilia Öhrn, webbredaktör för Sköna hem.

Vinnaren får sitt kök professionellt fotograferat och publicerat i Sköna hem och på skönahem.com.
I prispotten ligger även tre stycken Kitchen Aid som går till vinnarköket samt silver- och bronsmedaljörerna.

Den 4 februari presenteras vinnarköket på Skönahem.com, för att sedan publiceras i Sköna hem under våren/sommaren. Juryns beslut kan inte överklagas och en förutsättning för att kunna delta är att köket finns i Sverige.

För mer info kring tävlingen kontakta webbredaktör cecilia.ohrn@bt.bonnier.se.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.