Följ Bonnier Magazines & Brands

”Så mycket bättre” blir digitalt magasin

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2012 13:00 CEST

TV4:s succéprogram – Så mycket bättre – tar steget in i magasinsvärlden. När säsong 3 har premiär till helgen, lanseras även ett digitalt gratismagasin för både iPad och iPhone.
– Formatet passar perfekt för magasinets form och som digital produkt kan vi ha en utgivning i perfekt synk med sändningstiderna, säger Peder Bonnier, head of digital på Bonnier Tidskrifter.

I årets upplaga av Så mycket bättre får vi lära känna människorna bakom omtyckta sånger som Varning på stan, Living in America, En apa som liknar dig, Dinga linga Lena, Lovekiller, Oh Boy och Y Viva España. Premiären av Så mycket bättre sänds på TV4 lördagen den 27 oktober. Årets program bjuder på sju nya artistiska förmågor, men det är inte bara artisterna som är nya.

Så mycket bättre kommer nu också att finnas som digitalt magasin – för både iPad och iPhone. Bakom produktionen av detta – som är ett samarbete mellan TV4 och Bonnier Tidskrifter – står Boom Publishing. Boom, som producerat boken "Jag är Zlatan Ibrahimovic" för iPad, ger i dag även ut modemagasinet C Mode och inredningsmagasinet Trendenser.
– Så mycket bättre är ett otroligt roligt projekt. Att kunna kombinera ett tv-program med ett digitalt magasin är något helt nytt och banbrytande. Magasinet kommer att ge en fördjupning av artisterna i serien och ge läsare och tittare lite extra, säger Booms chefredaktör Niclas Blixt Madison.

I dag släpps ett införnummer till Så mycket bättre där läsarna får en liten glimt av vad som komma skall, och direkt efter sändningens slut på lördagar kommer magasinet om artisten i programmet att finnas för nedladdning.
– Så mycket bättre är ett enormt starkt format och varumärke som är intressant att lyfta ut på flera sätt. Vi hoppas och tror att det här samarbetet både adderar något nytt för dem som ser programmet, samtidigt som det förstärker både engagemang och tittning på Så mycket bättre, oavsett plattform, säger Håkan Rossberg, konceptchef TV4-Gruppen.

Så mycket bättre är gratis och finns för iPhone och iPad. Magasinet produceras på plattformen Mag+ och finns i AppStore 23 oktober.

Detta är deltagarna i Så mycket bättre 2012:

Darin Zanyar, 24 år, Stockholm. 

Linda "Miss Li" Carlsson, 29 år, Stockholm. 

Maja Ivarsson, 32 år, Malmö. 

Olle Ljungström, 50 år, Sollebrunn. 

Magnus Uggla, 58 år, Stockholm. 

Pugh Rogefeldt, 65 år, Gotland. 

Sylvia Vrethammar, 66 år, Köln.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Boom Publishing är Bonnier Tidskrifters digitala förlag. Boom publicerar modemagasinet C Mode, vilket bygger på Caroline Blomsts blogg carolinesmode.com, och inredningsmagasinet Trendenser, som bygger på Frida Ramstedts blogg trendenser.se. Boom Publishing har även gjort design och produktion av iPadboken ”Jag är Zlatan Ibrahimovic”.

Chefredaktör för Boom Publishing är Niclas Blixt Madison och Art Director är Fredrik Oinonen.

För mer information kontakta:
Niclas Blixt Madison: 08-736 58 82, niclas.b.madison@bt.bonnier.se
Magnus Törnblom: 08-459 40 34, magnus.tornblom@tv4.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.