Följ Bonnier Magazines & Brands

Premiär för nya mama.nu och Veckorevyn.com

Pressmeddelande   •   Dec 20, 2012 14:00 CET

Idag nylanseras Veckorevyn.com och mama.nu med en annonsmiljö i världsklass. I och med detta finns en räckvidd på nära 500 000 unika besökare i Bonnier Tidskrifters nya digitala annonslösning.

I november gick amelia.se live på den responsiva webbplattform som nu också mama.nu och Veckorevyn.com lanseras på. Därmed är totalt tre sajter, med kvinnliga målgrupper från 17 till 45 år, släppta på lösningen.
– Vi har fått fantastisk respons av marknaden på amelia.se och sajten är i princip slutsåld under hela första kvartalet 2013, säger Jeanette Frisk Sundberg som är digital försäljningschef på Bonnier Tidskrifter.

Bakom förändringen ligger nya läsvanor och fokus på att skapa attraktiva annonsmiljöer. I dessa målgrupper har mediekonsumtionen på mobiler och surfplattor ökar dramatiskt under året.
– Det är därför väldigt kul att kunna möta det behovet med sajter som ser fantastiska ut oavsett vilken skärm du som läsare väljer att använda för stunden, säger Robert Brännström, digital publisher på Bonnier Tidskrifter och ansvarig utgivare för mama.nu och Veckorevyn.com. 

Veckorevyn.com är Sveriges största magasin för unga kvinnor på nätet och inspirerar varje vecka mer än 140 0000 läsare med underhållande och trendmedveten läsning. Sajten läses av köpstarka, trendiga, nätshoppande kvinnor mellan 17 och 30 år. Ny profil på Veckorevyn.com är Sara Tjulander som sedan börjar av december bloggar om mode och skönhet på sajten. Andra populära profiler är träningsbloggaren PT-Fia, Sara och Hanna Montazami, Molly Nutley, Frida Grahn och Molly Sandén

mama.nu är Sveriges mest glamourösa föräldrarsajt och når varje vecka över 170 000 läsare.  Sajten läses av trendintresserade storstadsmammor med intresse för mode, skönhet, trender och allt om rör barnen. Ny profil på mama.nu är Kitty Jutbring som bloggar som nybliven mamma. Andra populära profiler är bland annat Laila Bagge Wahlgren, Carola Häggkvist, Cecilia Blankens, Anine Bing och Anitha Schulman.

För mer information om Bonnier Tidskrifters nya digitala annonsmiljö, läs mer på btdm.se eller kontakta:
Robert Brännström, digital publisher, 08-736 50 78
Jeanette Frisk-Sundberg, försäljningschef digitalt, 076-53 55 678


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.