Följ Bonnier Magazines & Brands

Plaza Kvinnas chefredaktör blir moderedaktör på Damernas Värld

Pressmeddelande   •   Jan 18, 2017 10:45 CET

Plaza Kvinnas chefredaktör och modechef Emilia Klang blir ny moderedaktör på Damernas Värld och DV Mode.

Emilia Klang började arbeta på Plaza Kvinna 2011 som modeassistent, och har sedan dess avancerat till moderedaktör, modechef och har nu även haft rollen som chefredaktör på tidningen.

– Damernas Värld är Sveriges största modetidning och jag är naturligtvis glad för det här steget, säger Emilia Klang. Jag är otroligt stolt över den resa Plaza Kvinna har gjort, men nu blickar jag framåt mot en ny utmaning och jag ser fram emot att utvecklas inom Bonnier Tidskrifter tillsammans med redaktionen på Damernas Värld. Tidningen har en väldigt tydlig inriktning och det ska bli roligt att bli en del av den.

– Vi ser oerhört mycket fram emot att få hit en erfaren moderedaktör till vårt team på Damernas Värld. Jag är säker på att Emilia kommer att kunna bidra med gedigen kunskap och samtidigt utvecklas med oss, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld och DV Mode.

Emilia Klang tillträder som moderedaktör den 1 februari.

För mer information, kontakta: 

Emilia Klang, 076-816 08 40, emilia.klang@gmail.com
Martina Bonnier, 08-736 53 82, martina.bonnier@dv.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.