Följ Bonnier Magazines & Brands

Nytt pris till mest inspirerande mat-instagrammare

Pressmeddelande   •   Nov 09, 2017 18:15 CET

Julia Tuvesson bakom bloggen och instagramkontot @tuvessonskan gör inspirerande vegomat som är enkel att ta till sig.

Nytt pris lyfter inspirerande Instagram-konton

Med det ständigt ökande intresset och ökande kvaliteten på matbilder vill Allt om Mat premiera ett extra inspirerande konto med ett nyinstiftat pris.

En jury bestående av Frida Boisen, som är chef för digitala medier på Bonnier Magazines & Brands, och en grupp från Allt om Mat:s redaktion tog fram fem nominerade och bland dem röstades @tuvessonskan fram till en tydlig vinnare. 

– Jag är sååå glad för det här priset! Det känns extra fint att läsarna har varit med och röstat fram pristagaren, säger Julia Tuvesson.

Hon startade instagramkontot @tuvessonskan för två år sedan och ett halvår senare kompletterade hon med en blogg som mest fungerar som en receptbank till instagramkontot. Bilderna föreställer Julias lakto-ovo vegetariska vardagsmat, alltid fotad uppifrån på mörk bakgrund.

– Jag stylar inte eller fixar till maten, jag fotar helt enkelt det vi äter till middag, säger hon. Det verkar som om många uppskattar att det är helt vanlig vardagsmat. Det som får flest likes är riktig ”Tuvessonskan-mat”, till exempel rätter med potatis och sås, pizza, pasta eller burgare.

Juryns motivering:

"Julia Tuvesson gör tillgänglig och användarvänlig vegomat med mycket vardagsinspiration. Rakt på sak i tallriksbilder serveras god mat och mycket mat med härlig inspiration för alla som vill ätare grönare!"

För mer information kontakta:

Julia Tuvesson

telefon: 073-389 94 64

E-post: tuvessonskan@gmail.com

Suzanne Ribbing, chefredaktör Allt om Mat

Telefon: 070-248 31 48

E-post: suzanne.ribbing@aom.bonnier.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.