Följ Bonnier Magazines & Brands

Nytt digitalt format för sponsrade inlägg

Pressmeddelande   •   Maj 07, 2013 10:00 CEST

Bonnier Tidskrifter lanserar idag ett nytt frekvensstyrt format för sponsrade inlägg i bloggar och på sajter.

– Vi erbjuder redan våra annonsörer marknadens ledande displayformat och mycket starka redaktionella samarbeten, men vi vill nu lansera något som ligger däremellan, som tar de bästa delarna av display och sammanför med de bästa delarna av ”native”, säger Peder Bonnier som är ansvarig för Digitala Medier på Bonnier Tidskrifter.

Inläggen bokas mot räckviddsmål, syns alltid på översta placering i bloggen oavsett hur stor mängd innehåll som publiceras under kampanjperioden, och är frekvensstyrt för att bara dyka upp en gång för varje besökare på bloggen under kampanjerna. Precis som alla andra kommersiella format på Bonnier Tidskrifters sajter är inläggen givetvis tydligt annonsmärkta.

Självklart är det sponsrade inlägget responsivt precis som resten av sajterna och har därmed samma starka effekt oavsett skärm.
– Vi har länge erbjudit tydligt annonsmärkta sponsrade inlägg, en produkt som har varit oerhört populär både för varumärkesannonsörer och för direkt respons. Vad vi gör nu är att förbättra erbjudandet genom att säkerställa att inläggen får bästa placering under hela kampanjperioden och att vi kan leverera garanterade räckvidder, säger Jeanette Frisk Sundberg som är digital försäljningschef på Bonnier Tidskrifter.

Test på sajter som feber.se, veckorevyn.se, amelia.se och tjock.se visar extremt höga värden på engagemang såväl som mycket hög konvertering.

För mer information, se www.btdm.se
Peder Bonnier, Head of Digital, 08 736 50 45
Jeanette Frisk Sundberg, Digital Försäljningschef, 08 736 56 58

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.