Följ Bonnier Magazines & Brands

Nystart för Bonnier Tidskrifters digitala försäljning

Pressmeddelande   •   Feb 22, 2012 09:54 CET

Sedan i måndags är nya försäljningschefen Jeanette Frisk-Söderberg på plats hos Bonnier Tidskrifter på Sveavägen. Hennes uppdrag är att sätta igång och driva webbsäljet efter att man plockat hem det till den egna säljorganisationen, BT Sales.  

– Det känns mycket bra att vara på plats och det ska bli oerhört spännande att få jobba med så starka varumärken i portföljen! Jag har varit på Schibsted i 14 år och haft en otrolig tid och kommer såklart att sakna alla gamla kollegor men nu är jag laddad för nya utmaningar och ser fram emot att sätta igång med full fart!, säger Jeanette som närmast kommer från en tjänst som försäljningschef på Schibsted-ägda Let’s Deal.

Hon kommer att ha fem säljare till sin hjälp, varav en redan är på plats och resterande på ingång. Anna Ericson, ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter sedan årsskiftet, är nöjd med rekryteringen:

– Jeanette är en drömrekrytering, hon har en lång erfarenhet av digitala medier och har dessutom kunskap om printaffären, vilket är viktigt för oss på Bonnier Tidskrifter. Att hon även har ett stort kontaktnät samt en härlig personlighet gör att jag är säker på att vi kommer att göra succé med vårt nya webbgäng.

För mer information, kontakta:
Jeanette Frisk-Söderberg, Försäljningschef Digital
08 736 56 58
jeanette.frisk@bt.bonnier.se

Anna Ericson, Annonsdirektör
08 736 59 88
anna.ericson@bt.bonnier.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.