Följ Bonnier Magazines & Brands

Nya Uppslag 2012 igång

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2011 11:00 CEST

En annons i dagens Resumé är startskottet för annonstävlingen Nya Uppslag 2012 och snart landar inbjudan, i form av en box med Bonnier Tidskrifters magasin, hos Sveriges främsta reklambyråer.

– Om det finns någon därute som inte får en inbjudan men som känner att de har den kreativa lösningen som passar den här tävlingen går det självklart att ansöka om ett wild card, säger Sara Kleréus Papadopoulou, projektledare för Nya Uppslag.

Årets upplaga är den sjunde i ordningen och det finns det hela 27 titlar att välja bland, det är 5 fler än förra året. De nytillkomna är Icon, Gård & Torp, Antikvärlden, Visage och StyleBy.

Förutom den klassiska uppslagsannonsen kommer även annonser för det digitala formatet Mag+ att premieras i kategorin Nya Format.

Förra veckan drog också Nya Uppslags dottertävling Framtida Uppslag igång, en uppslagstävling för Sveriges reklamstudenter.

Prisutdelning för samtliga sker i mars 2012.

För mer information, kontakta:
Sara Kleréus Papadopoulou sara.klereus.papadopoulou@bt.bonnier.se,
08-736 52 30
www.nyauppslag.se 
www.facebook.com/NyaUppslag

Nya Uppslag är en tävling från Bonnier Tidskrifter. Syftet är att premiera årets bästa uppslagsannons. Sista anmälningsdag är 3 november 2011. En byrå får lämna in max fem bidrag. Sista dag för lämning av bidrag är 14 november 2011.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.