Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny profil på mama.nu – Carola Häggkvist bloggar om sin adoptionsresa

Pressmeddelande   •   Apr 05, 2012 09:10 CEST

Under senaste åren har Bonnier Tidskrifter växt fram som Sveriges kanske mest attraktiva miljö för några av landets stora profiler att blogga på. Idag har mama.nu glädjen att presentera det kanske största namnet hittills som knyts till sajten: Carola Häggkvist som kommer att blogga om livet som adoptivmamma och sångerska.

Carola Häggkvist dröm om att bli mamma igen går i dagarna i uppfyllelse då hon precis fått besked om att hon får åka till Sydafrika för att hämta en liten flicka. Nu vill hon dela med sig av den fantastiska nyheten för alla mamas läsare. I början av maj räknar hon med att landa på svensk mark med sin lilla dotter.
– Vi är förstås oerhört glada över att Carola gett oss på mama detta förtroende och valt att dela med sig av denna fantastiska historia och den framtid som nu väntar Carola och hennes son Amadeus som idag är 14 år, säger Linda Clarenbring, produktchef Blogg.

I en intervju i Dagens Nyheter idag berättar Carola om den långa vägen fram till adoptionen, att hon till slut tog chansen - och vann livet.

Arbetet med starka bloggprofiler på Bonnier Tidskrifters webbsidor har pågått under en längre tid.
– Jag är glad och stolt över att det arbete som vi har lagt ner på att knyta upp och utveckla kända personer runt våra varumärken börjar ge ringar på vattnet av den här kalibern, säger webbchef Robert Brännström.
– Vi ser dessa personer som profilerade krönikörer som integreras djupt i våra produkter och håller en daglig kontakt med våra läsare i bloggform, fortsätter han. Vårt löfte till läsarna är att de i bloggform ska få följa med bakom kulisserna och komma kändisarna nära. På Bonnier Tidskrifter Digitala Medier är vår uppgift att identifiera dessa personer samt coacha och utveckla deras personliga uttryck till våra läsare. Hittills har det varit mycket framgångsrikt och att Carola nu spontant söker sig till oss är ett kvitto på detta.

Carola börjar blogga på mama.nu redan idag och hennes blogg hittar du här: http://blogg.mama.nu/carola/

För mer information, kontakta:
Linda Clarenbring, produktchef Blogg
08 736 51 93, linda.clarenbring@bt.bonnier.se

Robert Brännström, webbchef
08 736 50 78, robert.brannstrom@bt.bonnier.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.