Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny modechef på STYLEBY

Pressmeddelande   •   Aug 06, 2014 10:29 CEST

Prisbelönta modemagasinet STYLEBY, Bonnier Tidskrifter, får ny modechef. Columbine Smille, som arbetat som moderedaktör sedan starten 2011, växlar upp och arbetar från och med 1 augusti som modechef. Även stylisten Emma Elwin blir fast medarbetare på magasinet i höst.

-  Jag är givetvis glad och tacksam över förtroendet. STYLEBY har lyckats etablera sig som ett kommersiellt magasin med hög modegrad och tydlig inriktning. Redan nu bidrar fantastiska kreatörer till magasinet och vi befinner oss i en oerhört spännande utvecklingsfas där STYLEBYs rykte når långt utanför Sveriges gränser. Våra ambitioner är höga, så det känns naturligt att jobba för att modet ska hålla internationell nivå, säger Columbine Smille.

-  Columbine har arbetat med STYLEBY ända sedan magasinet skapades och är idag en av landets mest spännande stylister. Vi ser fram emot att hon tar sig an sin nya uppgift och vi vet att hon kommer att vara briljant i sin nya roll, säger chefredaktör Jonna Bergh och creative director Elin Kling.

I samband med detta kan STYLEBY även presentera stylisten Emma Elwin som fast medarbetare på frilansbasis från och med i höst.

-  Emma är en drömrekrytering för oss. Hon har en mycket relevant erfarenhet, en unik fingertoppskänsla och ett stort förtroende i vår målgrupp. Jag ser fram emot att jobba närmare med henne för att ytterligare stärka STYLEBY som team, säger Columbine Smille.

STYLEBY startade 2011 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken inom modepress – även internationellt. Magasinet utkommer med 8 utgåvor per år. Nästa nummer utkommer den 14 augusti.

STYLEBYs redaktion består av Jonna Bergh, chefredaktör, Elin Kling, Creative Driector, Nina Oja, AD, Columbine Smille, modechef och Anja Skeppe Grahn, skönhetschef. Publisher är Åsa Rydgren.

För mer information kontakta:
Jonna Bergh, chefredaktör STYLEBY
jonna@styleby.nu
08-736 56 20

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.

Telefon: 08 736 53 00.
Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.