Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny modechef på Damernas Värld

Pressmeddelande   •   Jan 04, 2016 09:00 CET

Lisa Pettersson är ny modechef på Damernas Värld, från och med årsskiftet. Hon är sedan tidigare senior moderedaktör på tidningen och har en lång erfarenhet från branschen.

– Vi växlar upp och satsar ännu mer på det vi kan bäst, modet, och förstärker därför vår moderedaktion med en ny modechef. Eftersom Damernas Värld är i en expansiv fas av digital utveckling och nya affärer behöver jag frigöra tid till det. Lisa är en av branschens bästa som verkligen kan mode och Damernas Värld, så det känns mycket tryggt att lämna över till henne, säger nuvarande modechef Martina Bonnier, som också är chefredaktör på tidningen.

Lisa Pettersson började som assistent på Damernas Värld redan 1997 och har sedan jobbat på tidningen i olika omgångar. Hon har också frilansat som stylist under långa perioder. Sedan 2013 är hon senior moderedaktör på tidningen.

– Det känns fantastiskt roligt att få ta det här klivet, samtidigt som det känns väldigt naturligt. Jag har lång erfarenhet av tidningen så jag känner mig trygg och samtidigt väldigt förväntansfull över min nya roll. Martina och jag har jobbat tillsammans länge och förstärker varandra med kompletterande kompetenser. Nu skall vi göra modet i Damernas Värld ännu starkare och bättre.

Damernas Värld är inte bara Sveriges, utan Skandinaviens största modetidning och har funnits ända sedan 1940. Damernas Värld kommer ut 14 gånger om året. Dessutom gör redaktionen specialtidningen DV Mode två gånger om året, vår och höst, om enbart mode och skönhet. Lisa Pettersson tillträdde sin nya tjänst vid årsskiftet.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.