Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny design gör alltommat.se användarvänligare

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2014 13:30 CEST

Fler och fler lagar mat med mobilen eller läsplattan vid spisen. Nu blir Sveriges bästa recept tillgängligare och tydligare.

Nya alltommat.se får responsiv design och anpassar sig till olika skärmar, vilket gör recepten tydligare och lättare att använda. Besökarna kommer också att kunna inspireras av snyggare matbilder i större format – samtidigt som sidan laddas snabbare.

– Nya alltommat.se blir Sveriges modernaste matsajt. Vi har karvat bort allt krångel och funktioner som bara tynger. I stället får läsarna en sajt som är anpassad efter hur recept används i dag, säger Hanna E Lindberg, webbredaktör på alltommat.se.

– Vi fortsätter att stärka upp med nya spännande profiler. Innehållsmässigt kommer vi att överraska och engagera på ett helt annat sätt än tidigare. Nya alltommat.se står för ett modernt, urbant och initierat berättande om mat, säger Hanna E Lindberg.

alltommat.se är Sveriges största magasinssajt med 350 000 unika besökare i veckan och bloggprofiler som Cissi Wallin, Monika Ahlberg och Andreas Ivarsson. Recepten är provlagade i tidningen Allt om Mat:s provkök.

För mer information, kontakta:
Hanna E Lindberg, webbredaktör alltommat.se, 076 535 56 65, hanna.e.lindberg@bt.bonnier.se
Robert Brännström, Publisher Bonnier Tidskrifter Digitala Medier, 08 736 50 78, robert.brannstrom@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.