Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny chefredaktör på Veckans Affärer

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2011 09:30 CEST

Efter två framgångsrika år lämnar Anna Körnung Veckans Affärer.

”Anna Körnung har gjort ett viktigt jobb i arbetet med ett av våra starkaste varumärken”, säger Ulrika Saxon, vd för Bonnier Tidskrifter.

Den 1:a oktober ersätts hon av Pontus Schultz, som också är publisher på BT Affärspress.

”Pontus Schultz är en entreprenör som under mer än fem år haft en tydlig vision om hur varumärket Veckans Affärer ska fortsätta utvecklas”, säger Ulrika Saxon.

”Vi ser att vår redaktionella berättelse och vår affär idag spänner över fler och fler plattformar. Någon måste ha överblicken och helhetsansvaret för det. Därför är det naturligt att jag i publisherrollen också tar ansvaret som chefredaktör”, säger Pontus Schultz.

”Anna har lagt en framgångsrik grund i arbetet med tidningen och skapat en redaktionell produkt som låtit tala om sig. Det ser vi nu resultatet av i stigande räckviddssiffror”, säger Pontus Schultz.

"Arbetet med Veckans Affärer har varit en spännande resa. Nu får Pontus ta över och driva det vidare, med de förändringar som han tror på och brinner för”, säger Anna Körnung.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.