Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny chefredaktör på Teknikens Värld

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2018 08:20 CEST

Teknikens Värld får ny chefredaktör, Marcus Engström, som fram till nu har varit redaktionschef på tidningen. Tidigare chefredaktör Daniel Frodin fortsätter som publisher och även skribent.
– Jag och familjen flyttar från Stockholm och därmed skalar jag ner min tjänst, säger Daniel Frodin.

Daniel Frodin med familj flyttar till en gård i Ornäs i Dalarna som de renoverat under flera år och lämnar därmed huvudstaden och chefredaktörsrollen efter 14 år i Teknikens Världs tjänst.

– Jag är själv uppväxt på landet utanför Köping med stor frihet och eftersom jag vill ge mina två små barn samma trygghet och möjlighet så flyttar vi nu, säger Daniel Frodin.

Ny chefredaktör är Marcus Engström. I Teknikens Värld började han synas redan 2005 och efter en avstickare till London har Marcus varit redaktionschef på tidningen sedan 2010.

– Det ska bli oerhört kul att ta klivet upp till chefredaktör. Vi är ett sammansvetsat gäng där vi vet vad vi ska göra och har tydliga processer. Vi ska naturligtvis fortsätta testa och granska nya och begagnade bilar för den svenske bilägaren och vara en nagel i ögat på de biltillverkare som inte sköter sig. Samtidigt älskar vi bilar i alla former och storlekar. Det ska bli kul att fortsätta utveckla Teknikens Värld tillsammans med hela redaktionen, säger Marcus Engström.

Ingen förändring alls för läsarna
– Jag, Daniel och redaktionen har gjort tidningen tillsammans i väldigt många år nu. Vi vet alla att det handlar om ständig utveckling i små, dagliga steg i stället för stora kast. Det är så vi utvecklar en hållbar tidning som är aktuell och relevant för målgruppen, säger Marcus Engström.

För frågor, kontakta:

Marcus Engström, marcus.engstrom@teknikensvarld.se, 070-674 88 86
Daniel Frodin, daniel.frodin@teknikensvarld.se 073-984 36 92

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.