Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny chefredaktör på mama och Family Living

Pressmeddelande   •   Aug 18, 2014 10:10 CEST

Linda Öhrn Lernström, i dag chefredaktör på VeckoRevyn, tillträder den 1 september som chefredaktör för mama och Family Living efter Rebecka Edgren Aldén.

– Jag älskar VeckoRevyn, men att få möjligheten att ta över två av mina absoluta favorittidningar kunde jag bara inte tacka nej till – det är ett drömjobb för mig. Jag fick själv barn för två år sedan – mama och Family Living har sedan dess varit min självklara vardagslyx, säger Linda Öhrn Lernström om sitt nya uppdrag.

Rebecka Edgren Aldéns nya uppdrag blir andredredaktör och stf ansvarig utgivare på Damernas Värld, som befinner sig i en period med stark tillväxt och under året ytterligare har befäst sin ställning som Sveriges största modetidning. Rebecka förstärker därför bemanningen och kommer att arbeta nära Martina Bonnier, som är både chefrededaktör och modechef, samt nya AD:n Mari Wigren.

– Det ska bli otroligt roligt att få komma tillbaka till Sveriges största och bästa modetidning, Damernas Värld, där det händer så mycket just nu. Jag har haft fantastiska år på mama och Family Living, två tidningar som jag levt med större delen av mina småbarnsår. Men det är dags att någon som är i målgruppen tar över här och Linda är helt rätt person för det jobbet, säger Rebecka Edgren Aldén.

På VeckoRevyn blir Karolina Olovsson, i dag redaktionschef, tf chefredaktör.

Förändringarna sker den 1 september.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Rydgren, Publisher och ansvarig för tidningsområdet Familj, Mode & Mat
Telefon: 08-736 50 64
E-post: asa.rydgren@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.