Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny chefredaktör för Hem & Antik

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2015 13:00 CEST

Den 1 augusti tar Cecilia Lindblom över som ny chefredaktör för Bonnier Tidskrifters antiktidning Hem & Antik.

– Med Cecilia Lindblom får Hem & Antik en kunnig, erfaren och stilsäker chefredaktör. Cecilia har under många år arbetat nära förra chefredaktören Erika Funke, först som redaktionschef på Antikvärlden och därefter på Hem & Antik. Det känns väldigt roligt, och helt naturligt, att hon tar på ledartröjan nu, säger Ann Fredlund, förlagschef för Bonnier Antik & Livsstil.

Cecilia har gedigna kunskaper om antikviteter och lång erfarenhet av att bevaka och rapportera från antikbranschen.
– Det blir fantastiskt roligt och oerhört spännande för mig att gå in som chefredaktör för Hem & Antik. Det finns i dag ett utbrett intresse för att inreda sitt hem med vackra antikviteter och unika, personligt utvalda föremål, säger Cecilia.

Hem & Antik kommer även i fortsättningen att bjuda på härliga hem i antik och klassisk stil, massor av inspiration och shoppingtips, men också samlarporträtt och fördjupade kunskaper om antikviteter och samlarföremål.

I varumärket Hem & Antik ingår också en antikklubb som arrangerar resor och evenemang, bland annat den stora antikmarknaden Antikdagen i Solnahallen den 19 september.
– Antikdagen är ett mycket lyckat evenemang som vi tagit med oss från Antikvärlden och nu sjösätter i Hem & Antiks regi, säger Cecilia.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.