Följ Bonnier Magazines & Brands

Ny Art Director Klahr för STYLEBY

Pressmeddelande   •   Jan 19, 2015 11:01 CET

STYLEBY, magasinet med de mest mode- och skönhetsintresserade läsarna, har kontrakterat en ny Art Director. Magnus Klahr har arbetat som AD och grafisk formgivare främst inom konst och kultur men även med mode och inredning. Han lämnar nu sin frilansverksamhet för att arbeta heltid hos Bonnier Tidskrifter.

– Jag hoppas kunna bidra till att ytterligare stärka STYLEBYs identitet, och fortsätta arbeta med att leverera ett väl genomarbetat och komplett modemagasin. Jag ser fram emot att arbeta med den kompetenta och idérika redaktionen och deras fantastiska medarbetare, och fortsätta skapa ett magasin i världsklass, säger Magnus Klahr.

– Formen är en viktig spelare i alla magasin, och väldigt mycket så i STYLEBY. Vi är väldigt glada över att Magnus börjar på redaktionen, hans stil ligger nära den vi arbetar i och han har många spännande idéer som vi vill ta vara på i magasinet, säger chefredaktör Jonna Bergh.

Magnus Klahr tillträder tjänsten den 21 januari.

För mer information kontakta:
Jonna Bergh, Chefredaktör STYLEBY
jonna@styleby.nu
08 736 56 20

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.

Telefon: 08 736 53 00.
Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.