Följ Bonnier Magazines & Brands

Nu släpps kollektionen Selected by mama från Polarn O.Pyret!

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2018 07:00 CEST

Selected by mama från Polarn O.Pyret är en noga utvald kollektion av drömmiga bebisplagg, helt i ekologisk bomull, stylad och plåtad av tidningen mama och mama-bloggaren Emily Slotte.

Bland skrynkliga lakan, fluffiga moln och en vacker skala av grått visar mama-bloggaren Emily Slotte sin personliga tolkning av Selected by mama från Polarn O.Pyret. En noga utvald kollektion av drömmigt mjuka bebisplagg som gör varje barnrum och bebisgarderob komplett.

– Åh, jag har många favoritplagg ur kollektionen men om jag bara får säga ett så är det nog den stickade lilla koftan med moln. Den är magiskt fin, säger Emily Slotte.

Du har varit med och stylat Selected by mama, vilken är vårens viktigaste inredningsdetalj i barnrummet?

– I just barnrum tar jag in det som vi gillar och tänker inte så mycket på trender. Men skulle jag säga något så är det nog mönster!

Kollektionen består av sju unika plagg, två mjuka accessoarer och en vändbar babyfilt med det signifikanta molntrycket – den perfekta detaljen för både vagn och barnrum.

Selected by mama från Polarn O.Pyret finns i butik från den 4 april, i storlekarna 44-92.

För mer information, kontakta:

Malin Lundberg Aguilera, Redaktionschef och kreativ modechef mama, malin.lundberg@mag.bonnier.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.