Följ Bonnier Magazines & Brands

Nu lanseras nya amelia.se

Pressmeddelande   •   Nov 26, 2012 14:15 CET

I dag lanseras nya amelia.se med en annonsmiljö i världsklass, oavsett skärm. Lanseringen är den första i en rad av omgörningar av Bonnier Tidskrifters sajter under året. 

 – amelia.se har haft ett enastående år och når fler läsare än någonsin, säger Robert Brännström, Publisher på Bonnier Tidskrifter Digitala medier och ansvarig utgivare för amelia.se.
– Att i det läget kunna presentera en ny sajt som anpassar sig till den skärm som läsaren väljer för stunden känns förstås extra angeläget.

Innehållsmässigt fortsätter amelia.se att bevaka läsarnas hjärtefrågor: mode, skönhet, hälsa och relationer. Sedan tidigare finns också ett antal starka profiler knutna till sajten: Maria Montazami, Andrea Engsäll, Andreas Lundstedt och Johanna Toftby för att nämna några.

amelia.se når nu över 120 000 unika besökare i veckan och fortsätter att växa.
Den mobila läsningen har ökat dramatiskt under året och dessutom har läsande på surfplattor ökat kraftigt.
Förändrade läsvanor och fokus på att skapa attraktiva annonsmiljöer har legat till grund för nya amelia.se och mottagandet har varit positivt.
– Det är roligt att kunna visa upp det första resultatet av vårt omfattande arbete mot en bättre digital annonsmiljö. Vi har fått jättefin respons av både existerande och nya kunder. Det märks verkligen att marknaden tycker att det här innebär ett ordentligt kvalitetslyft, säger Jeanette Frisk Sundberg som är digital försäljningschef på Bonnier Tidskrifter.

Tidigare i höst har även papperstidningen genomgått en redesign och framgångsrik nylansering. Med lanseringen av nya amelia.se är nu sista delen i förnyelsearbetet med varumärket på plats.
– Det känns otroligt roligt att amelia.se nu har får ett så modernt och snyggt utseende. Moderniseringen av tidningens form och innehåll går ju hand i hand med detta, och omfattar hela amelias varumärke, säger Åsa Lundegård, amelias chefredaktör.

För mer information om Bonnier Tidskrifters nya digitala annonsmiljö, läs mer på btdm.se eller kontakta:
Robert Brännström, digital Publisher, 08-736 50 78
Jeanette Frisk-Sundberg, försäljningschef digitalt, 076-53 55 678

Användargränssnitt och design har gjorts internt på Bonnier Tidskrifter och utvecklingen har letts av Bonnier Digital.
Creative Director: Fredrik Strömberg
Art Director: Scott Richter
Front end: Kal Ström
Teknisk projektledare: Kristofer Lundqvist
Webbredaktör: Josefine Lind

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.