Följ Bonnier Magazines & Brands

MQ ny modepartner till Guldknappen

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2013 10:00 CET

Modekedjan MQ är ny huvudsponsor för det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen som hyllar och uppmärksammar svenskt mode och svensk design.

– För oss är det viktigt att ha en samarbetspartner som verkligen förstår och är engagerad i svenskt mode, säger Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier. Därför är jag väldigt glad att just MQ är vår nya huvudsponsor.

MQ:s ambition är att vara en tydlig modeauktoritet i Sverige och MQ:s marknadschef Magnus Johansson är mycket nöjd med det nya samarbetet.
– Damernas Värld och Guldknappen är som en perfect match för oss, säger han. Vi står båda för att främja svenskt mode och starka varumärken med hög kvalitet.

Damernas Värld Guldknappen delas i år ut för 32:a året i rad till en framstående svensk modeskapare. 2010 tillkom priskategorin Damernas Värld Guldknappen Accessoar. Årets Guldknappengala hålls 24 augusti och platsen avslöjas som vanligt i kommande nummer av Damernas Värld.

För mer information vänligen kontakta Louise Lindblom, PR-koordinator hos MQ Retail AB, på telefon +46 736 844 142 eller e-post louise.lindblom@mq.se

MQ ÄR EN AV SVERIGES LEDANDE VARUMÄRKESKEDJOR. GENOM EN MIX AV EGNA OCH EXTERNA VARUMÄRKEN ERBJUDER MQ MÄN OCH KVINNOR KLÄDER MED HÖG MODEGRAD I ATTRAKTIVA BUTIKER. BUTIKSKEDJAN OMFATTAR I DAGSLÄGET 119 BUTIKER OCH AMBITIONEN ÄR ATT ETABLERA MQ SOM DEN LEDANDE VARUMÄRKESKEDJAN I NORDEN. MQ-AKTIEN ÄR NOTERAD VID NASDAQ OMX STOCKHOLM SEDAN DEN 18 JUNI 2010. FÖR MER INFORMATION SE WWW.MQ.SE.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.