Följ Bonnier Magazines & Brands

Marit Bergman är ny krönikör i Damernas Värld

Pressmeddelande   •   Mar 06, 2017 10:14 CET

I fjol utkom hon med sitt första album på svenska. Nu är artisten och låtskrivaren Marit Bergman ny krönikör i Damernas Värld.

Marit Bergman slog igenom som soloartist 2004 med hits som Adios amigos och I will always be your soldier. Hon har släppt fem album, blivit dubbelt Grammisbelönad och vunnit tre P3 Guld-priser. Tidigare har hon skrivit krönikor för Dalarnas Tidningar.

– Jag älskar krönikeformatet för att man blir tvungen att göra suddiga tankar tydliga, det blir som en regelbunden städning av hjärnan. Och det känns extra ärofyllt och roligt att göra det i Damernas Värld som har en sådan stor läsekrets! säger Marit Bergman.

– Vi hälsar Marit Bergman varmt välkommen till oss. Jag ser fram emot hennes texter som jag är övertygad om kommer att tillföra bra läsning, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld.

Marit Bergmans första krönika publiceras i DV 4, som kommer ut den 9 mars. Därefter kommer hon att alternera med de tidigare krönikörerna på Damernas Värld, Katarina Wennstam och Björn af Kleen.

För mer information, kontakta:

Niklas Sessler, andrechef Damernas Värld, 

08-736 50 31, niklas.sessler@dv.bonnier.se

Martina Bonnier, chefredaktör Damernas Värld,

08-736 53 82, martina.bonnier@dv.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.