Följ Bonnier Magazines & Brands

​Marie Serneholt väljer mama innan tvillingfödseln

Pressmeddelande   •   Sep 11, 2018 08:57 CEST

Folkkära programledaren och entreprenören Marie Serneholt, börjar nu blogga hos mama och Bonnier Magazines & Brands strax innan hon ska föda sina tvillingpojkar.
– Det känns helt fantastiskt att få bli en del av mama! Jag är spänd, peppad och förväntansfull, säger Marie.

Marie som är beräknad att föda sina tvillingar redan i slutet av september, ser fram emot att få dela den nya tiden med alla mamaläsare:

– Sedan jag blev gravid och började dela med mig av graviditeten på sociala medier så har jag fått SÅ mycket positiv feedback. Och alla följare har varit så himla stöttande och kommit med goda råd och tips när jag behövt det. Den relationen med följarna vill jag bygga ännu mer på. Det är ju en otroligt spännande och omvälvande tid som väntar och det ska bli så roligt att få dela den med alla härliga mama-läsare, säger Marie.

I Maries blogg kommer följarna få ta del av det mesta som sker i hennes liv:

– Givetvis kommer det bli en hel del om min nya roll som mamma, men jag vill samtidigt att bloggen även ska handla om allt annat jag tycker är skoj i livet som mat, mode, resor, inredning och mitt jobb, säger Marie.

Även på Bonnier Magazines & Brands är man glada över att Marie kommer till mama:

– Vi är superglada! Marie är en profil som är oerhört intressant med hennes härliga personlighet och karisma. Att få följa henne, familjen med tvillingarna som kommer snart och allt annat spännande hon kommer bjuda på ser jag fram emot. Marie är ju en erfaren influencer som har gedigen erfarenhet av att samarbeta med olika varumärken och vi ser fram emot många spännande kommande samarbeten tillsammans, säger Caroline Ensér, affärsområdeschef Influencer

Marie Serneholts blogg på mama.nu hittar ni här. Bland mamas andra influencers hittar vi namn som Vanja Wikström, Emily Slotte, Carin da Silva och Markiz Tainton.

För frågor, kontakta

Caroline Ensér, affärsområdeschef Influencer, caroline.enser@mag.bonnier.se, 076-897 9493

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.