Följ Bonnier Magazines & Brands

Marianne, 54, blir nya modellen för underkläder

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2011 16:00 CEST

Marianne Lundgren Ström, 54, är vinnare av Mitt underbara jag. En tävling för underklädesmodeller för åldrarna 50+, initierad av Swegmark of Sweden och Amelia Adamos M-Magasin.

– Marianne är ett lysande exempel på en kvinna som är nyfiken på livet och samtidigt tar väl hand om sig själv. Hennes naturliga fräschör och positiva inställning gjorde att vi i juryn föll pladask, säger Amelia Adamo, chefredaktör för M-Magasin.

Har kvinnokroppen ett bäst-före-datum? Är det därför det finns så få fotomodeller som passerat 50? Det trodde inte Amelia Adamos M-magasin och underklädestillverkaren Swegmark of Sweden. Därför startade de en tävling tillsammans i våras för att hitta den stolta och sexiga 50+ kvinnan som ville bli underklädesmodell.

– Syftet med tävlingen var att hitta kvinnor som står för ett skönhetsideal som är naturligt. Vi fick väldigt många fina brev och bilder så det var inte helt lätt men Marianne Lundgren Ströms naturliga och självklara utstrålning gjorde att hon var en av dem som vi fastnade för direkt, säger Monica Sjösvärd, affärsområdeschef för Swegmark of Sweden.

Marianne är 54 år och bor i Helsingborg, är gift och har tre biologiska barn samt ett fosterbarn. Hon arbetar som pedagog vid en familjecentral och är dramapedagog i botten.

– Att vinna var som att få en riktigt god karamell att suga på och självkänslan fick en kick. Den här typen av tävlingar är kanske inte viktiga i ett världsperspektiv men det är kul att prova på och gör det lättare för alla att identifiera sig med modellerna om de ser ut som du och jag, säger Marianne.

Vinsten var att få vara Swegmark of Swedens underklädesmodell i M-magasin, en helg på Avalon hotel i Göteborg för vinnaren och en vän och underkläder för ett helt år till ett värde av cirka 4000 kr. Vinnaren får även ta med en väninna på höstens Lyckokryssning med M-magasin den 23–24 oktober.

– Det var en underbar Göteborgsresa och fotografen Dan Holmqvist hjälpte mig på ett fantastiskt sätt att modella. Självklart var det lite pirrigt men allteftersom kändes det lättare och lättare. Jag kan verkligen tänka mig att modella igen, säger Marianne.

– Det är viktigt att vi vågar visa att alla kvinnors kroppar inte är perfekta, men just därför så vackra. Våra läsare består också av den målgruppen och med den här tävlingen har vi visat det på ett bra sätt, säger Amelia Adamo, chefredaktör för M-Magasin.

Marianne Lundgren Ström presenteras i nästa nummer, nr 13, av M-magasin som kommer ut torsdagen den 20 oktober.

För mer information hör av dig till:
Monica Sjösvärd, affärsområdeschef för Swegmark of Sweden Tel 0705 98 27 69 Mail: monica.sjosvard@swegmark.com

För frågor angående M-Magasin eller kontakt med Amelia Adamo:
Kontakta Agneta Ljungman, marknadschef för M-magasin. Tel: 0765 356850

M-magasin är ett livsstilsmagasin för kvinnor 50+ och grundades 2006 av Bonnier Tidskrifter och Amelia Adamo.

M-magasin är gjord för kvinnor som befinner sig i en ny spännande livsfas. M vill uppmuntra och inspirera mappiekvinnan och fokuserar på hennes unika frågor. Mappie står för – Mature. Affluent Pioneering People (Mogen Attraktiv Pionjär). 

Upplaga: 87.800 (TS 2010 Helår) Räckvidd: 147.000 (Orvesto Konsument 2010 Helår)Utkommer: 15 nr/år  Priser: Årets Tidskrift 2009, Årets Nya Tidskrift 2006.  Läs mer på: www.m-magasin.se

 
H. Swegmark Fabriks AB grundades 1937. Det gör dagens Swegmark of Sweden AB till en av Sveriges äldsta behåtillverkare. Swegmark of Sweden ingår i företagsgruppen Swegmark Invest AB tillsammans med underklädesföretagen Abecita AB med varumärkena Abecita, Salming Underwear samt SIA New Rosme i Riga i Lettland. Huvudkontoret ligger i Borås. Koncernen har idag cirka 450 anställda. 40% av Swegmark of Swedens produkter går till exportmarknader. Swegmark of Sweden är miljöcertifierade sedan 1998 och företaget var den första underklädestillverkaren i Norden som har Fair Trade certifierade produkter i sortimentet. Målet är att vara bäst på att tillverka underkläder för kvinnor som ställer särskilt stora krav på funktion och passform. Swegmark of Sweden tillverkar mjuk-, sport-, protes-, amingsbehåar samt gördlar och korsetter och finns att köpa hos välsorterade detaljister. Läs mer på: www.swegmark.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.