Följ Bonnier Magazines & Brands

Mandelmanns – nya krönikörer i Lantliv

Pressmeddelande   •   Maj 02, 2017 10:24 CEST

Under våren har vi kunnat följa succéserien om Marie och Gustav Mandelmanns spännande gårdsliv på TV4. Nu är vi stolta och glada att kunna presentera dem som krönikörer i Lantliv.

TV-serien om Marie och Gustav Mandelmanns gård på TV4 gjorde stor succé tidigare i år. Och när de medverkade på trädgårdsmässan i Stockholm var det fullsatt när de var på scenen och det var nästan så att paret hade rockstjärnestatus när de rörde sig på mässan.

– Många kommer fram och vill kramas eller ta en bild. Folk är väldigt snälla, säger Marie Mandelmann.

Men på gården Djupadal på Österlen är livet som vanligt för Marie och Gustav. De har fullt upp med att plöja, så och plantera – och ta hand om alla djuren. Korna har precis fått kalvar, och tackorna har fått sina lamm.

Det är om livet på gården som krönikorna, i vartannat nummer av Lantliv, kommer att handla. 

– Vi vill gärna fortsätta inspirera till en mer miljövänlig och hållbar livsstil, säger Marie Mandelmann.

– Vi på Lantliv är väldigt glada att hälsa Marie och Gustav välkomna som krönikörer. Deras liv som självförsörjande kittlar en längtan hos väldigt många människor som går och funderar på om livet kan levas på ett annorlunda sätt. Ett liv lite mer i samklang med djur, natur, vänner och familj, säger Anna-Lena Sventelius, chefredaktör på Lantliv.

För mer information kontakta:

Anna-Lena Sventelius, chefredaktör Lantliv, annalena.sventelius@lantliv.com, 08-736 51 15

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.