Följ Bonnier Magazines & Brands

Louise Bratt Tidmarsh blir ny chefredaktör på Vi Föräldrar

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2011 14:01 CEST

Nu tar Louise Bratt Tidmarsh över rodret på Vi Föräldrar, Sveriges största föräldratidning.
– Det känns förstås väldigt roligt, säger Louise. Framförallt för att det är ett fantastiskt uppdrag att få jobba med ett så stort och välkänt varumärke. Men också för att det sedan ungefär ett år är ett av mina specialintressen eftersom jag är relativt nybliven mamma till Billy. Just nu läser jag förstås alla föräldratidningar!

Åsa Rydgren, publisher för Familj-Resa-Hälsa-området på Bonnier Tidskrifter, som tills nu även varit tf chefredaktör för Vi Föräldrar:
– Eftersom jag tidigare jobbat med Louise vet jag att hon är en mycket duktig tidningsmakare, som även kan tänka kring hela varumärkets utveckling. Jag är helt säker att hon, tillsammans med övriga redaktionen, kommer att utveckla Vi Föräldrar till att fortsätta vara ett absolut ”need to have” för alla Sveriges småbarnsföräldrar.

Louise Bratt Tidmarsh, som varit föräldraledig senaste året, tillträder sin tjänst kring årsskiftet.

För mer info kontakta:
Louise Bratt Tidmarsh: 08 736 52 98
Åsa Rydgren:                08 736 50 64

Vi Föräldrar ges ut av Bonnier Tidskrifter och är Sveriges största föräldratidning med 152 000 läsare (Orvesto helår 2010). Utgivningen består av 14 utgåvor av huvudtidningen, en specialtidningsutgivning på sex utgåvor (”Gravid” och” Första Året”) samt två gratisdistribuerade tidningar (”Vänta Barn” och ”Nyfödd”). Vi Föräldrar finns också som sajt och producerar även böcker.

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.