Följ Bonnier Magazines & Brands

Kristin Sundberg flyttar till Damernas.se

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2014 08:48 CET

Instagramprofilen Kristin Sundberg flyttar sin populära blogg till Damernas Värld.

Kristin Sundberg har snabbt blivit en stark profil på Instagram och har i dag över 94 000 följare. I bloggen inspirerar hon ständigt med vackra bilder, läckra outfits, träningsknep och lifestyle.

– Det är första gången jag flyttar min blogg och det känns verkligen spännande att komma till en portal med så drivna och inspirerande människor som det är på Damernas Värld. Jag är fylld av förväntan och inspiration och ser fram emot att utveckla min blogg ytterligare, säger Kristin Sundberg.

– Vi är jätteglada att Kristin kommer till oss och blir en del av vår sajt. 2014 har varit ett fantastiskt år för Damernas Värld och vi är så glada över att få toppa det med att rekrytera Kristin. Genom hennes blogg får vi inte bara inspirerande mode utan även en blogg med fokus på hälsa och träning, säger Johanna Ewerbring, redaktör på Damernas.se.

Damernas Värld är på stark frammarsch och har under 2014 vuxit till mer än dubbel storlek jämfört med förra året. I dag har sajten 230 000 unika besökare och 1.3 miljoner sidvisningar per vecka. Damernas.se har sedan tidigare 10 bloggare – bland andra Charlotte Perrelli, Tilda Bjärsmyr, Valerie Aflalo, Jennys Matblogg och Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på Damernas Värld.


Till Kristin Sundbergs blogg:
bykiki.damernasvarld.se

För mer info kontakta:

Johanna Ewerbring, redaktör för Damernas.se på 076-535 67 93.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.

Telefon: 08 736 53 00.
Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.