Följ Bonnier Magazines & Brands

KP listar Sveriges 1000 bästa lärare!

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2011 10:53 CEST

Tidigare i våras utlyste vi på KP tävlingen "Sveriges bästa lärare". Vi räknade med att få in ganska få nomineringar, det hemliga priset skulle nämligen tillfalla bara läraren. Men förslagen strömmade i tusental och det kändes både svårt och orättvist att utse bara en vinnare. Därför publicerar vi nu hela listan på KPwebben, som en hyllning till alla duktiga lärare. Gå in och ladda ner i pdf- eller Excel-format. Förmodligen finns det minst en lärarhjälte på just din hemort!

Priset då? Ja, det lottade vi ut bland toppkandidaterna. Den lyckliga vinnaren blev Anne Gustavsson på Andersbergsskolan i Gävle.

– När SVT lanserat sina "Klass 9A"-satsningar har upplägget varit att det bara finns en handfull "superpedagoger" i det här landet, och att vi ska lyssna på just dem. Jag säger att det finns minst 1 000. Lyssna på dem! Om ni undrar var de finns så har KP hela listan! säger Lukas Björkman, tf chefredaktör på KP.

Frågor besvaras av tf chefredaktör Lukas Björkman: 08–736 53 88, lukas.bjorkman@kp.bonnier.se
Vill du ha ett ex av nya tidningen? Mejla caroline.bagge@kp.bonnier.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.