Följ Bonnier Magazines & Brands

Jenny Oscarsson ny chefredaktör för Allt i Hemmet

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2016 09:43 CEST

Jenny Oscarsson tar över som chefredaktör för Allt i Hemmet när Eva Abrahamsson slutar. 

Jenny Oscarsson, i dag redaktionschef på tidningen och innan dess ansvarig redaktör för amelia Specialtidningar, kommer tillsammans med redaktionen att fortsätta utveckla tidningen Allt i Hemmet och bygga nya affärer för varumärket.

– Det känns otroligt roligt och spännande! Allt i Hemmet är ju inte bara en fantastisk tidning utan även ett fantastiskt varumärke med enorm potential, och jag är både glad och stolt över att få förtroendet att fortsätta utveckla affären, säger Jenny Oscarsson.

Allt i Hemmet är i dag Sveriges näst största inredningsmagasin (TS 2015) och är älskad av både läsare och annonsörer. Trots de tuffa tiderna har Allt i Hemmet, som firar 60-årsjubileum i år, både haft en positiv utveckling av annonsaffären och ökat med 1 800 prenumeranter i TS 2015.

– Allt i Hemmet har haft en otroligt bra utveckling senaste året, säger försäljningschef Helena Taube Rehnmark. Vi har haft en positiv utveckling både på själva annonsaffären men också på kreativa samarbeten. Vi fokuserar ständigt på att identifiera och utveckla våra annonsörer inom våra olika segment i alla mediekanaler. Allt i Hemmet har med sin tydliga målgrupp och tydliga inriktning redaktionellt hittat hem och bidragit till en fin effekt för våra annonsörer.

Jenny Oscarsson tillträder sin nya tjänst den 19 september 2016.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Jenny Oscarsson, ny chefredaktör Allt i Hemmet: 08-736 53 00, jenny.oscarsson@alltihemmet.se

Helena Taube Rehnmark, försäljningschef Bonnier Tidskrifter: 08-736 53 00, helena.taube.rehnmark@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.