Följ Bonnier Magazines & Brands

Irena Pozar ny chefredaktör tillsammans med Karolina Olovsson för Veckorevyn

Pressmeddelande   •   Jun 28, 2016 09:40 CEST

VeckoRevyn, Sveriges största tidning och sajt för unga kvinnor, med fler än 300 000 besökare per vecka, växlar upp från en chefredaktör till två. Ny chefredaktör blir Irena Pozar, som nu ska leda veckorevyn.com tillsammans med Karolina Olovsson.

– Det känns så himla roligt. Jag brinner enormt för, och tror på, kraften i unga tjejer, så det känns fantastiskt att få vara med och utveckla veckorevyn.com. Vi ska bli det självklara valet online för tjejer som vill inspireras, tröstas, peppas och engageras, säger Irena Pozar.

Irena Pozar, Social media manager på Bonnier Tidskrifter Digitala medier, blir chefredaktör tillsammans med Karolina Olovsson, som varit chefredaktör för VeckoRevyn sedan 2014. Irena Pozar blir chefredaktör för veckorevyn.com och kommer att styra sajten tillsammans med Karolina Olovsson, samtidigt som Karolina fortsätter som chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen VeckoRevyn.

– Att driva VeckoRevyn framåt som en duo känns superbra! Vi har varit unga tjejers bästa vän i många år och när vi nu expanderar och storsatsar digitalt, såväl på webben som i sociala medier, är det bara självklart att vi även förstärker redaktionen, säger Karolina Olovsson.

Senaste året har VeckoRevyn lanserat en rad nya digitala satsningar, inte minst Beautytude, Sveriges första dagliga tv-program i Snapchat, som leds av Irena Pozar.

– Irena är en stark profil, inte bara för VeckoRevyns läsare och tittare, utan för unga tjejer i Sverige. Framöver kommer Veckorevyn än mer att sätta agendan för och med unga tjejer. Vi vet att Irena med Karolina kommer att göra ett superjobb här – de blir en oslagbar duo – systerskap är en av VeckoRevyns signum, nu tar vi nästa viktiga steg, med många viktiga lanseringar framför oss, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter och ansvarig utgivare för veckorevyn.com och Åsa Rydgren, förlagschef och ansvarig för bland annat VeckoRevyn.

Veckorevyn har utkommit sedan 1935. Bland de tidigare chefredaktörerna märks namn som Amelia Adamo, Emma Hamberg, Charlotta Flinkenberg och Ebba von Sydow.

Varje vecka har veckorevyn.com fler än 300 000 besökare och når 90 000 läsare per utgåva (Orvesto 2016:1).

Vid frågor, vänligen kontakta:

Irena Pozar, chefredaktör veckorevyn.com: 08-736 50 14, irena.pozar@bt.bonnier.se

Karolina Olovsson, chefredaktör VeckoRevyn: 08-736 50 42, karolina.olovsson@veckorevyn.com

Frida Boisen, digital chef Bonnier Tidskrifter & ansvarig utgivare Veckorevyn.com: 070 300 27 40 frida.boisen@bt.bonnier.se

Åsa Rydgren, 08-736 53 00 förlagschef Bonnier Tidskrifter: asa.rydgren@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.