Följ Bonnier Magazines & Brands

Internationella pruttkuddedagen är här!

Pressmeddelande   •   Aug 15, 2013 09:05 CEST

I senaste numret av KP lanseras en helt ny dag – Internationella pruttkuddedagen.

Dagen firas sista måndagen i augusti varje år, alltså är det den 26 augusti 2013 alla bör se upp för första gången! Då är det nämligen fritt fram att pruttlura vem som helst – som första april, fast med pruttkuddar.

För att rivstarta pruttkuddedagen har KP skickat ut cirka 55 000 KPruttkuddar till prenumeranterna runt om i landet.
– KPruttkudden är en minivariant, som kan gömmas under till exempel jackor, sjalar och soffkuddar. Och så har den en snygg logga på sig också! säger KP:s chefredaktör Lukas Björkman.

Han fortsätter:
– Om bagerinäringen framgångsrikt kunde uppfinna kanelbullens dag, så kan Sveriges största och roligaste tidning för barn garanterat införa en pruttkuddedag. Nu uppmanar jag inte bara KP-läsarna, utan alla med humor att haka på. Tillsammans kan vi skapa den skitroligaste dagen någonsin!

Chefens nya kläder…
Pruttkuddedräkt i all ära. När det, den 24 augusti, är dags för Damernas Världs stora modefest Guldknappen vill KP:s chefredaktör gärna ha någonting annat på sig. Frågan är bara vad.
– Jag litar på KP-läsarna i den frågan. De är yngre och har bättre koll, säger Lukas Björkman.

På KPwebben.se ligger just nu en tävling uppe. Läsarna uppmanas att skicka in egendesignade tröjor. Alla som är med och tävlar får en KP-handduk. Och en lycklig vinnare får se sin skapelse på röda mattan!

Chefredaktör Lukas Björkman nås på 08-736 53 88 eller lukas.bjorkman@kp.bonnier.se. Vill du ha ett ex av senaste numret? Mejla johanna.lundholm@kp.bonnier.se.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.